EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ TV eteryje – geriausios bušido turnyro kovos ir jų užkulisiai

Jau šį penktadienį (lapkričio 1 d.), 23.00 val. „Lietuvos ryto“ TV eteryje prasideda nauja, adrenalino ir aštrių emocijų išsiilgusius žiūrovus prie ekranų pritrauksianti laida „Bušido ringas“. Čia – ne tik kraują kaitinanti profesionalių kovotojų akistata ringe, bet ir intriguojančios akimirkos iš pasiruošimo kovoms.

 Bušido kovotojai ringe.<br> „Lietuvos ryto“ TV archyvo nuotr.
 Bušido kovotojai ringe.<br> „Lietuvos ryto“ TV archyvo nuotr.
 Bušido kovotojas Dovydas Rimkus. <br> „Lietuvos ryto“ TV archyvo nuotr.
 Bušido kovotojas Dovydas Rimkus. <br> „Lietuvos ryto“ TV archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-10-30 16:00, atnaujinta 2019-10-30 16:01

Po pirmosios kovos vykusios Kauno „Žalgirio“ arenoje „King of Kings“ organizacijos „KOK World Series 2019“ bušido turnyre Dovydas Rimkus po trijų raundų kovos nugalėjo perspektyvų kovotoją Osvaldą Fedorovičių, po pergalės šiame turnyre Dovydas nusprendė, kad pats laikas mesti iššūkį klubo „Titanas“ kovotojui Matui.

„Noriu lengvos kovos, o kadangi Matas yra pasikėlęs nusprendžiau, kad dabar bus pats laikas sužinoti kas yra geriau gėris ar blogis.“

„Kaunietis Matas Pultaražinskas yra vienas perspektyviausių Lietuvos kovotojų, jis yra kylanti kovos menų žvaigždė“, – teigė Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis. – Tai bus neeilinis kovotojų susitikimas ringe, kadangi abu kovotojai yra lygiaverčiai nežinau, kas gali nutikti.“

M.Pultaražinskas profesionalų ringe yra turėjęs jau 7 profesionalias kovas, o D.Rimkus – 4, todėl net nesvarstęs Matas priėmė jam męstą iššūkį.

Matas pripažino – „Neaušinu burnos be reikalo, viską išsiaiškinsime ringe „KOK World Series 2019“ turnyre jau lapkričio 16 d. Vilniuje.“

Akimirkos iš neeilinės D.Rimkaus ir M.Pultaražinsko kovos pasiruošimo ir jaunųjų kovotojų istorija – laidoje „Bušido Ringas“ jau šį penktadienį, 23.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.