EUROLYGA 2023

A. Malašinsko klubas nusileido Čempionų lygos lyderiams

Zaporižės „Motor“ klubas, kuriame žaidžia Lietuvos rankininkas Aidenas Malašinskas, įstrigo Čempionų lygos lyderių gynyboje ir sekmadienį šeštojo turo rungtynėse savo aikštėje nusileido „Kiel“ komandai 27:30 (13:15). A.Malašinskas įmetė 4 įvarčius.

 Aidenas Malašinskas kovoja su varžovu.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Aidenas Malašinskas kovoja su varžovu.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2019, 8:14 PM, atnaujinta Nov 3, 2019, 8:15 PM

Ukrainos čempionai pirmajame kėlinyje beveik neatsiliko nuo varžovų, bet iškart po pertraukos „Kiel“ pradėjo tolti ir įgijo šešių įvarčių persvarą 26:20.

Nors „Motor“ rankininkai nenuleido rankų ir, įmetę penkis įvarčius paeiliui, atkūrė intrigą, grėsmę pajutę svečiai iš Vokietijos vėl susitelkė ir paskutinėmis minutėmis dar kartą padidino persvarą.

Kitose šios grupės rungtynėse „Montpellier“, kuriam atstovauja Jonas Truchanovičius, šeštadienį išvykoje sužaidė lygiosiomis su „Porto“ klubu 23:23 (10:11). J.Truchanovičius įmetė 1 įvartį ir dukart buvo pašalintas 2 min.

Po šešių turų B grupės vienvaldis lyderis yra 11 taškų surinkęs „Kiel“.

Čempiono vardą ginantis Skopjės „Vardar“ iškovojo 8 taškus, Kielcų „Vive“ ir „Montpellier“ – po 7. „Motor“ turi tik 1 tašką ir užima paskutinę aštuntąją vietą.

A grupėje pirmauja po 10 taškų iškovoję „Barcelona“ ir Paryžiaus PSG. Segedo „Pick“ turi 9 taškus, „Aalborg“ – 8, „Flensburg-Handewitt“ – 7.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.