EUROLYGA 2023

Sausį Vilniuje – Lietuvos metų ledo ritulio reginys

Pasaulinio lygio ledo ritulys grįžta į Lietuvą! Kitų metų sausio pradžioje Vilniuje bus surengtas pasaulio ledo ritulio IIA diviziono U-20 čempionatas. Jame dėl kelialapio į aukštesnį divizioną kausis ir drąsiausia Lietuvos rinktinė – būsimosios mūsų šalies ledo ritulio žvaigždės.

 Pasaulinio lygio ledo ritulys grįžta į Lietuvą!<br> D.Ščiukos nuotr.
 Pasaulinio lygio ledo ritulys grįžta į Lietuvą!<br> D.Ščiukos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2019, 4:28 PM, atnaujinta Nov 13, 2019, 4:30 PM

Lietuvos jaunimo ledo ritulio rinktinė sausio 6-12 dienomis stos į kovą su Didžiosios Britanijos, Japonijos, Rumunijos, Serbijos ir Ispanijos rinktinėmis ir varžysis dėl to, apie ką Vilniuje svajos visos rinktinės – pirmosios vietos bei kelialapio į aukštesnį divizioną.

Praėjusiais metais per žingsnį nuo aukso likę lietuviai liko su sidabru ir stebėjo, kaip džiaugsmo šokį šoka namuose triumfavę estai, tačiau šį kartą kovos persikelia į Vilniaus „Pramogų“ areną. Paskutinį kartą šiame lygmenyje lietuviai triumfavo 2017 metais, o Dougo Boulangerio treniruojamoje ekipoje bus ir prie šio triumfo prisidėjusių žaidėjų, kurie viliasi, jog prie savų žiūrovų rinktinė pakartos šį pasiekimą.

„Mūsų tikslas vienas – vyksime į čempionatą laimėti aukso, o tokius tikslus keliame kiekvieną kartą. Norint tai pasiekti, turės susidėti daug faktorių, tačiau mes keliame tik aukščiausius tikslus“ , – apie čempionatą Lietuvoj kalbėjo komandos treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.