EUROLYGA 2023

Lietuvos akmenslydininkai pasaulio čempionato atrankoje iškovojo vieną pergalę

Škotijoje vykstančiame 2020 metų pasaulio mišrių komandų akmenslydžio (kerlingo) čempionato atrankos turnyre Lietuvos rinktinė iškovojo vieną pergalę ir savo pasirodymą jau baigė.

 Škotijoje vykstančiame 2020 metų pasaulio mišrių komandų akmenslydžio (kerlingo) čempionato atrankos turnyre Lietuvos rinktinė iškovojo vieną pergalę ir savo pasirodymą jau baigė.<br> R.Gray/WCF nuotr.
 Škotijoje vykstančiame 2020 metų pasaulio mišrių komandų akmenslydžio (kerlingo) čempionato atrankos turnyre Lietuvos rinktinė iškovojo vieną pergalę ir savo pasirodymą jau baigė.<br> R.Gray/WCF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2019, 3:24 PM

Lietuvos komanda, kuriai atstovavo Konstantinas Rykovas ir Akvilė Rykovė, D grupės turnyrą pradėjo 2:8 pralaimėdami vienai varžybų favoričių Pietų Korėjos ekipai. Vėliau mūsiškiai po atkaklios kovos 5:8 nusileido Austrijos komandai.

Pirmąją ir vienintelę pergalę lietuviai iškovojo rungtynėse su Nigerija. Varžovai iš Afrikos nugalėti užtikrintai – 13:4. Vėliau Lietuvos komanda 4:8 pralaimėjo Baltarusijai ir 5:10 – Nyderlandams. Itin apmaudžiai Lietuvos ekipai susiklostė paskutinės rungtynės su slovakais. Po penktojo kėlinuko mūsiškiai pirmavo 8:3, bet per likusius kėlinukus varžovai sugebėjo išplėšti pergalę 9:8.

Su viena pergale Lietuvos duetas grupėje užėmė šeštąją vietą ir nepateko į kitą etapą. C grupėje antrąją vietą užėmė latviai, bet ketvirtfinalyje jie 6:13 nusileido vokiečiams ir liko be kelialapio į pasaulio čempionatą.

2020 metų pasaulio akmenslydžio čempionate rungtyniaus 20 komandų. 16 rinktinių į jį pateko pagal šių metų planetos pirmenybių rezultatus, o dar keturios dalyvės paaiškės pasibaigus atrankos turnyrui.

Atrankos į pasaulio čempionatą turnyre iš viso varžėsi 29 komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.