EUROLYGA 2023

E. Dragūno poelgis įaudrino A. Misiūną: „Antrą kartą aš nesivaldysiu“

„Antrą kartą aš nesivaldysiu“, – apie konfliktą su žinomu dainininku pasakė kovotojas Arnoldas Misiūnas.

A.Misiūnas įsivėlė į konfliktą su E.Dragūnu.<br> Lrytas.lt montažas
A.Misiūnas įsivėlė į konfliktą su E.Dragūnu.<br> Lrytas.lt montažas
A.Misiūnas įsivėlė į konfliktą su E.Dragūnu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Misiūnas įsivėlė į konfliktą su E.Dragūnu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Misiūnas įsivėlė į konfliktą su E.Dragūnu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Misiūnas įsivėlė į konfliktą su E.Dragūnu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Misiūnas įsivėlė į konfliktą su E.Dragūnu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Misiūnas įsivėlė į konfliktą su E.Dragūnu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2019-12-07 11:53, atnaujinta 2019-12-18 18:01

Lapkričio 16 dieną įvyko Bušido „KOK’80 World series 2019 & MMA Bushido Hero’s“ turnyras Vilniuje, tačiau didžiausią atgarsį sulaukė įvykiai po sportininkų kovų.

Lietuvis kovotojas A.Misiūnas pralaimėjo ukrainiečiui Ivanui Cybulskiui, o po šios kovos į persirengimo kambarį įsiveržęs grupės SEL dainininkas Egidijus Dragūnas prakeiksmais užsipuolė sportininką.

Tuomet lrytas.lt redakciją pasiekęs vaizdo įrašas greitai apskriejo viešąją erdvę, kurioje kilo didžiulė diskusija. Tą kartą kovotojas sulaukė daugybės pagyrų dėl to, kad susivaldė ir nepuolė su atlikėju santykiu aiškintis jam priimtinesniu būdu.

Praėjus kelioms dienos po turnyro kovotojas atskleidė, kad konfliktas su E.Dragūnu kilo prieš pusantrų metų, kai viename vaizdo įraše A.Misiūnas sukritikavo grupės SEL lyderį.

Kovotojo teistumas

Tačiau E.Dragūnas skolingas neliko ir į viešumą ištempė skandalingus kovotojo praeities faktus ir paviešino informaciją apie jo teistumą.

2016 metų lapkričio mėnesį, sportininkas buvo teisiamas už apiplėšimą, kuriame dalyvavo dar trys vyrai. Teisme visi kaltinamieji buvo įtariami iš pensininkės pasisavinę tris mobiliuosius telefonus ir kompiuterį. Kaip buvo rašoma portale lrytas.lt, apiplėšimo planas buvo suregztas per išgertuves.

Ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo pradėję pareigūnai netrukus nustatė įtariamuosius ir rado pas juos įkalčius Kuršėnuose. Paaiškėjo, kad apie neva kontrabandinėmis cigaretėmis prekiaujančią kuršėniškę vienam iš plėšikų per išgertuves papasakojo A.Misiūnas.

Jis tvirtino pats tokių cigarečių pirkęs pas šią moterį. Bijodamas, kad kuršėniškė jį atpažins, A.Misiūnas sakė galįs tik pasibelsti į duris, o reikalauti cigarečių turėsiąs kompanjonas.

Į rengiamą plėšimą buvo įtraukti dar du vyrai – abu savo kaltės nepripažino. Teismo nuosprendžio atėjo išklausyti tik A.Misiūnas. Ir tąkart jaunas vyras nelaisvės išvengė – jam skirtos dvejų su puse metų laisvės atėmimo bausmės vykdymą teismas atidėjo dvejiems metams. Tuomet dar 20-metis sportininkas gavo viešųjų darbų.

Visą straipsnį galite rasti čia: Plėšiką išdavė prastai atliktas policininko vaidmuo

Supykdė E.Dragūno veiksmas

Tačiau toks dainininko poelgis kaip reikiant supykdė kovotoją, kuris apie tai atvirai prisipažino sportas.lt žurnalistui Mantui Stankevičiui.

„Šios informacijos paskelbimas buvo apgailėtinas E.Dragūno žingsnis. Antrą kartą aš nesivaldysiu. Jis manęs neįžeidė ir neįsiutino, tačiau kažką jaučiu viduje“, – atskleidė kovotojas.

 

E.Dragūnas mano, kad pasikarščiavo

Lrytas.lt portalas iškarto po skandalingojo įrašo pasirodymo bendravo su E.Dragūnu, kuris jautėsi šiek tiek perlenkęs lazdą.

„Čia kažkokia sena jau istorija, žinai, tiesiog susitikom ir išsiaiškinom. Čia, žinai, kai turi, žinai, visokių komentarų iš šono tokių neteisingų, tai gal susikaupia truputėlį taip. Nieko čia baisaus neatsitiko, gal taip nereikėjo žiauriai, bet yra kaip yra“, – situaciją ramiai komentavo E.Dragūnas.

Savo ruožtu po šio incidento Lietuvos bušido federacija išplatino pranešimą, kuriame tikino, kad atsiriboja nuo E.Dragūno elgesio, dėkoja kovotojui už savitvardą, bandys aiškintis, kas kaltas, kad dainininkas pateko persirengimo kambarį ir kas paviešino vaizdo įrašą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.