EUROLYGA 2023

Europos čempionatas D. Rapšiui – baigtas priverstinai: „Kūnas davė signalą“

„Kūnas davė signalą, kad man reikia poilsio, nes šie metai buvo ypač įtempti ir sunkūs“, – socialiniuose tinkluose pranešė Danas Rapšys.

 D.Rapšys nusprendė patausoti sveikatą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 D.Rapšys nusprendė patausoti sveikatą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2019, 7:35 PM

Plaukikas nusprendė praleisti ir šeštadienio plaukimą Europos čempionato trumpajame 25 metrų baseine. Jis buvo užsiregistravęs plaukti 100 metrų kompleksiniu būdų, tačiau nestartavo.

„Šiandien turėjau startuoti 100 m kompleksinio plaukimo atrankoje. Tačiau kūnas davė signalą, kad man reikia poilsio, nes šie metai buvo ypač įtempti ir sunkūs. Truputį peršalau ir nutariau kelias dienas pailsėti ir „sirgti“ tik už savo komandos draugus.

Asmeniškai galiu tik pasidžiaugti, kad pasiruošimas Europos čempionatui davė savo vaisių. Labiausiai prie to prisidėjo mano didelė komanda, kurios nesimato ant pakylos. Tačiau ji nusipelno visų medalių, kuriuos kabina man, ir dar daugiau.

Ypatingos padėkos nusipelno mano artimieji, kurie šįmet mane dažniau matė per televizorių arba internetą nei namie.

Ir, aišku, fanai, kuriuos sutikdavau net atokiausiose vietose. Dėkoju visiems! Einu ilsėtis ir palaikyti savų“, – rašė sportininkas.

Geriausias Lietuvos plaukikas Škotijoje vykstančiame Europos čempionate jau nuskynė du aukso medalius. Jis trečiadienį be didesnio vargo triumfavo 400 metrų plaukimo laisvuoju stiliumi distancijoje, o ketvirtadienį išplėšė 200 metrų laisvuoju stiliumi rungties auksą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.