EUROLYGA 2023

C. McGregoras – apie revanšą su H. Nurmagomedovu: „Užuodžiu smarvę, jis tiesiog bijo“

„Jis to nenori, aš užuodžiu smarvę“, – taip apie galimą revanšinę kovą su dagestaniečiu Habibu Nurmagomedovu atsiliepė į profesionalų sportą sugrįžtantis Conoris McGregoras.

 Conoras McGregoras riebiai pasisakė apie galimą revanšą su Rusijos kovotoju.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Conoras McGregoras riebiai pasisakė apie galimą revanšą su Rusijos kovotoju.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2020, 4:27 PM, atnaujinta Jan 4, 2020, 4:42 PM

31-erių airis po daugiau nei vienerių metų pertraukos sausio 18 dieną vėl grįš į MMA oktagoną ir susikaus su Donaldu Cerrone.

Tačiau prieš šią dvikovą duodamas interviu „The Mac Life“ laidai jis pakalbėjo ir apie skandalingai 2018 metų spalio mėnesį pasibaigusią jo ir H.Nurmagomedavo kovą.

C.McGregoras mano, kad Rusijos sportininkas paprasčiausiai bijo dar kartą kautis su juo.

„Jis dreba, tas žmogus dreba. Jis to nenori ir aš užuodžiu smarvę. Jis tiesiog bijo. Jis gali bėgti, tačiau nepasislėps. Aš jį sugausiu. Revanšo visi kiti nori“, – karčių žodžių savo buvusiam varžovui negailėjo airis.

C.McGregoras pripažino, kad prieš pirmąją jų kovą jis pasiruošė netinkamai.

„Prieš dvikovą buvo siaubinga stovykla. Aš negerbiau tų žmonių, kurie tikėjo manimi, negerbiau savo komandos ir neparodžiau atsidavimo“, – dėstė airis.

Jei šių kovotų revanšas įvyks, tai turėtų būti neeilinė kova dėl pirmosios dvikovos skandalingos baigties.

Tą kartą spalio 6 dieną Las Vegase geriau pasirodė dagestanietis H.Nurmagomedovas, kuris smaugdamas ketvirtame raunde iškovojo pergalę prieš C.McGregorą.

Vos tik paskelbus nugalėtoją, H.Nurmagomedovas sukėlė arenoje riaušes – jis sviedė dantų kapą į švilpiančius žiūrovus, perlipo ringo aptvarą ir metėsi tarp žiūrovų ir pradėjo muštis.

Visų pirma jis suskubo „pasiaiškinti“ su C.McGregoro treneriu Danisu Dillonu. Bet ne viskas buvo paprasta: ir pats gavo į kaulus nuo jo ir aplinkinių aistruolių. Tuo metu dagestaniečio komandos nariai bandė sumušti C.McGregorą ir ringe dar kartą užvirė rimtos vyriškos kovos, tik airis jau mušėsi su trimis Habibo aplinkos vyrais.

Už riaušes dagestaniečiui nebuvo iškarto įteiktas nugalėtojo titulas, o Nevados sportininkų komisija užšaldė premijos išmoką bei skyrė kovotojams diskvalifikacijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu