EUROLYGA 2023

Atrankos šeimininkė Liuksemburgo komanda nepakišo kojos Lietuvos rankininkams

Lietuvos vyrų rankinio rinktinė žengė antrąjį žingsnį link kito pasaulio čempionato atrankos etapo. Antrosiose rungtynėse Lietuvos rankininkai antrajame mače užtikrintai 32:22 (15:10) įveikė turnyro šeimininkę Liuksemburgo rinktinę.

 Lietuvos rinktinė iškovojo dvi pergales.<br> rankinis.lt nuotr.
 Lietuvos rinktinė iškovojo dvi pergales.<br> rankinis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2020, 11:20 PM, atnaujinta Jan 11, 2020, 11:25 PM

Lietuvos rinktinės treneris Mindaugas Andriuška džiaugėsi rinktinės kovingumu, bet pastebėjo, kad buvo šiek tiek daugiau techninių klaidelių.

„Reikia pasveikinti komandą, kuri atidavė daug jėgų ir parodė savo vienybę. Visi žaidėjai, kurie buvo aikštėje atidavė save.

Turėjome daugiau techninių klaidelių, bet galutinis rezultatas kalba už save. Rytoj vėl viskas prasideda iš naujo ir laukia sunkiausias varžovas“, – kalbėjo M.Andriuška.

Lietuvai šiame mače 8 įvarčius pelnė Aidenas Malašinskas, po 6 surinko Valdas Drabavičius ir Jonas Truchanovičius, 4 pelnė Mindaugas Dumčius, 3 – Lukas Simėnas, 2 – Benas Petreikis, po 1 – Mindaugas Tarcijonas, Mindaugas Urbonas, Gabrielius Virbauskas.

Paskutinę turnyro dieną Lietuvos rinktinės laukia lemiamas mūšis dėl kelialapio į kitą etapą. Paskutinė varžovė bus taip pat dvi pergales iškovojusi Slovakijos rinktinė.

Šeštadienį slovakai tik po itin atkaklios kovos 27:26 palaužė Farerų salų rinktinę, o pirmąją varžybų dieną 22:16 nugalėjo Liuksemburgo komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.