EUROLYGA 2023

Kaune kuriama nauja ledo ritulio tradicija: žaidė trys prieš tris

Devynios komandos iš Kauno, Elektrėnų ir Vilniaus, burtais renkami vartininkai, petys į petį žaidžiantys vyrai ir moterys, apdovanojimai už geriausią nuotaiką ir vos į kadrą telpantys ledo ritulininkai. Taip vyko šventinis ledo ritulio turnyras 3x3.

Ledo arenoje „Baltų ainiai“ per tris valandas buvo sužaista net 18 smagių rungtynių, kurias buvo įdomu stebėti.<br>Organizatorių nuotr.
Ledo arenoje „Baltų ainiai“ per tris valandas buvo sužaista net 18 smagių rungtynių, kurias buvo įdomu stebėti.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2020, 2:02 PM

„Siekiame populiarinti ledo ritulį visoje šalyje – ne tik kaip profesionalų sportą, kurį be proto įdomu stebėti, bet ir kaip smagią laisvalaikio veiklą. Būtent mėgėjus norėjome suburti ir pasveikinti su šventėmis šiuo renginiu“, – sakė vienas turnyro idėjos autorių, Nacionalinėje ledo ritulio lygoje šiuo metu pirmaujančios komandos „Kaunas Hockey“ vadovas Petras Nausėda.

Šurmuliuojančioje Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“ komandos buvo suskirstytos į du pogrupius – pažengusiųjų ir pradedančiųjų. Per tris valandas buvo sužaista net 18 rungtynių.

Pradedančiųjų pogrupio nugalėtoja tapo pirmoji Kauno „Laukinių“ komanda, finale įveikusi „Inline Hockey Kaunas“ rinktinę.

Tame pačiame pogrupyje besirungusi antroji „Laukinių“ komanda buvo apdovanota už šventiškiausią nuotaiką – šalmus mirgančiomis lemputėmis, girliandomis ir kitais smagiais atributais pasidabinę ledo ritulininkai abejingų nepaliko jau pirmosiomis turnyro minutėmis.

Didysis superfinalas buvo itin nuožmus – po lygiųjų sužaidus pagrindinį laiką ir 10 pratęsimo minučių, tik po atkaklios baudinių serijos pirmojo 3x3 turnyro nugalėtoja tapo Kauno „Tigrų“ komanda.

Pergalingą įvartį įmušęs komandos veteranas Saulius Gutauskas apdovanotas ir geriausio žaidėjo prizu.

Už įspūdingiausią turnyro įvartį įvertintas komandos „Troikė“ gynėjas Žydrius Stankevičius.

Dar viena šventinė nominacija – geriausias čiuožimas nugara. Čia nepralenkiama buvo Latvijos lygoje rungtyniaujančios moterų komandos „HC Amber“ atstovė Ramunė Maleckienė.

„Tikimės jau netrukus pakviesti į antrąjį 3x3 turnyrą – galbūt ne tik Kaune?“ – išdalijęs apdovanojimus teigė „Kaunas Hockey“ vadovas P.Nausėda. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.