EUROLYGA 2023

Vienas garsiausių Meksikos kečo kovotojų po smūgio galva į aptvarą mirė neatsigavęs

Vienas garsiausių Meksikos kečo kovotojų Jesusas Alfonso Huerta Escoboza, pravarde La Parka, sekmadienį mirė taip ir neatgavęs sąmonės po gautos traumos ringe. Ligoninėje kovotojas išgulėjo nuo spalio mėnesio, kai buvo atvežtas tiesiai iš varžybų.

Vienas garsiausių Meksikos kečo kovotojų Jesusas Alfonso Huerta Escoboza, pravarde La Parka, sekmadienį mirė taip ir neatgavęs sąmonės po gautos traumos ringe.<br> wiki.nuotr.
Vienas garsiausių Meksikos kečo kovotojų Jesusas Alfonso Huerta Escoboza, pravarde La Parka, sekmadienį mirė taip ir neatgavęs sąmonės po gautos traumos ringe.<br> wiki.nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-01-14 08:15

Apie kečo kovotojo mirtį pranešė varžybas rengianti „Lucha Libre AAA“ kompanija. Ji atstovavo La Parkui, kuris šią pravardę turėjo nuo 2003 metų.

J.A.H.Escoboza spalio 10 dienos kečo kovose pabandė iššokti iš ringo, kad galėtų atlikti varžovui skausmingą veiksmą, tačiau su šiek tiek įsipainiojo ringo virvėse ir krisdamas ant arenos grindų trenkėsi galva į metalinį apsauginį atitvarą.

La Parka tuoj pat buvo nugabentas į ligoninę, jam buvo atliktos kelios galvos operacijos, net trepanacija, tačiau ir tai neišgelbėjo kovotojo. Vyras mirė sausio 12 dieną einant 55-uosius metus.

Keče La Parka debiutavo 1996-siais ir buvo pradžioje žinomas kaip Karis la Momia, tačiau po to tapo vienu garsiausiu Meksikos kovotoju La Parka.

Kečas – profesionaliosios imtynės, per kurias stengiamasi laimėti bet kokiais būdais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.