EUROLYGA 2023

Sergejus Maslobojevas tiki Conoro McGregoro pergale: „Jis turi savo planą, apie kurį mes nežinome“

Mišrių kovos menų superžvaigždė airis Conoras McGregoras po daugiau nei metų pertraukos vėl žengs į ringą – jau šį savaitgalį sausio 18-ąją Las Vegase įvyks jo dvikova su 36-erių amerikiečiu Donaldu „kaubojumi“ Cerrone`u.

Conoras McGregoras į ringą sugrįžta<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Conoras McGregoras į ringą sugrįžta<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Habibas Nurmagomedovas kovoja su Conoru McGregoru.<br>AFP/Reuters/Scanpix nuotr.
Habibas Nurmagomedovas kovoja su Conoru McGregoru.<br>AFP/Reuters/Scanpix nuotr.
C.McGregoras ir H.Nurmagomedovas <br>Reuters/Scanpix nuotr.
C.McGregoras ir H.Nurmagomedovas <br>Reuters/Scanpix nuotr.
Conoras McGregoras<br>AFP/Scanpix nuotr.
Conoras McGregoras<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 17, 2020, 12:19 PM

Šią akistatą jau dabar galima laikyti viena labiausiai laukiamų šiemet, nes, anot Lietuvos kikbokso kovotojo Sergejaus Maslobojevo, vėl turėtume pamatyti tokį Conorą, kokį buvome įpratę matyti anksčiau.

Penkeriais metais už dabartinį savo varžovą jaunesnis airis paskutinį kartą ringe kovėsi 2018 metų spalį, kai pralaimėjo lengvo svorio kategorijos čempionui rusui Habibui Nurmagomedovui. Tuomet jau buvusiam dviejų skirtingų svorio kategorijų čempionui C. McGregorui ši kova baigėsi ketvirtame raunde, kai smaugiamas jis turėjo kapituliuoti.

Tuomet vangiai pradėjęs airis neturėjo iniciatyvos visos dvikovos metu. Tai neprasprūdo pro S. Maslobojevo akis.

„Tai nebebuvo tas pats C. McGregoras. Baisiausia, kas gali nutikti bet kuriam kovotojui – alkio praradimas: atėjo pinigai, šlovė, pripažinimas, viskas, apie ką buvo galima svajoti, todėl nebeliko motyvacijos. Dabar matome, kad jo akys pradeda žibėti, jis nori susigrąžinti tai, ką užsitarnavo. Tai įmanoma darant teisingus, bet mažus žingsnelius į priekį, kam ir buvo pasirinkta ši dvikova“, – apie savaitgalio renginio pagrindinę dvikovą kalba Lietuvos kikbokso kovotojas.

Jis prognozuoja, kad jei airis taip atsakingai pasiruoš šiai dvikovai, kaip apie ją kalba, turėtų nugalėti pirmame ar antrame raunde. Jam pritaria ir lažybų bendrovės „Betsafe“ analitikai, kurių nuomone, tikimybė, kad C. McGregoras prieš „kaubojų“ sugrįš į pergalių kelią, siekia net 73 procentus.

„Jis pradėjo pagarbiau elgtis savo priešininkų atžvilgiu, juos net pagiria, kai anksčiau pabrėždavo tik minusus. Airis pasikeitė ir atsakingiau žiūri į kovą, ne taip svaidosi žodžiais, nes dabar atėjo laikas, kai už juos reikia atsakyti. Anksčiau tai buvo lengviau padaryti, tačiau metai bėga, o mes nejaunėjame“, – kalba S. Maslobojevas.

Tiesa, pašnekovas siūlo nenuvertinti ir airio varžovo – pusvidutinio svorio kategorijoje kovojantis D. Cerrone`as mėgsta gana atviras dvikovas ir yra pasiuntęs ne vieną kovotoją į nokautą įspūdingais smūgiais koja.

„Jis yra mušeika. Tuo metu protu ir kūnu dirbantis, išlaikantis distanciją ir mušantis tada, kada reikia, C. McGregoras yra priaugęs svorio, dėl ko paskutinėje kovoje prasčiau judėjo, tad įdomu, ką jis dabar darys. „Kaubojus“ turėtų stengtis varžovą nuvarginti, bandyti eiti į imtynes, pasinaudoti savo koziriais, kuriais jis ne vieną žmogų yra pasiuntęs į nokautą. Bet C. McGregoras taip pat turi savo planą, apie kurį mes nežinome“, – dvikovos eigą prognozuoja kikbokso kovotojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.