EUROLYGA 2023

„Kaunas Hockey“ antrojoje mačo dalyje susitvarkė su „Geležinio vilko“ ledo ritulininkais

Lietuvos ledo ritulio čempionate sužaistas dar vienas mačas, po kurio savo pozicijas turnyro lentelės viršūnėje dar labiau įtvirtino „Kaunas Hockey“ komanda. Sekmadienį kauniečiai 5:1 nugalėjo „Geležinį vilką“ ir po 11 pergalės per 13 susitikimų dar labiau padidino savo atitrūkimą nuo artimiausių varžovų.

„Kaunas Hockey“ žaidėjai džiaugiasi pergale.<br> Hockey.lt nuotr.
„Kaunas Hockey“ žaidėjai džiaugiasi pergale.<br> Hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2020, 4:58 PM, atnaujinta Jan 19, 2020, 5:02 PM

Nors iki pirmenybių pabaigos jie dar sužais penkerias rungtynes, jau dabar „Kaunas Hockey“ yra per žingsnį nuo namų aikštės pranašumo užsitikrinimo pusfinalio kovose.

Nepaisant pergalės dvikova lygos lyderiams prasidėjo tikrai nelengvai, nes pirmoji pasižymėjo „Geležinio vilko“ komanda, kai į vartus tiksliai metė Martinas Tuchto (10:00, rez. perdav. Rojus Plepys, Rapolas Marcinkevičius).

Per pirmąjį kėlinį kauniečiai ne tik patys nesugebėjo pramušti Elvino Karlos gynybos, bet ir dukart suteikė oponentams kiekybinę persvarą. Tiesa, jos sostinės atstovai nė karto nerealizavo.

„Vilkai“ savo trapią persvarą išlaikyti sugebėjo tik iki rungtynių pusiaujo. Tuomet du greiti Grigorijaus Vorobjovo (29:48, rez. perdav. Vasilijus Fedotovas) ir Konstantino Isajevo (30:59, rez. perdav. Dmitrijus Beliakovas, Aleksejus Zubenka) įvarčiai persvėrė mačo eigą jų naudai.

Antrojoje rungtynių dalyje Kauno klubo pranašumas tik didėjo.

Antrojo kėlinio pabaigoje dar pasižymėjo Dmitrijus Beliakovas (37:00, rez. perdav. K.Isajevas), o trečiajame kėlinyje „Kaunas Hockey“ persvarą dar labiau įtvirtino Lukas Žukauskas (51:11, rez. perdab. G.Vorobjovas, Eduardas Čekmariovas) ir antrąjį įvartį pelnęs D.Beliakovas (59:54, rez. perdav. Aleksejus Zubenko, K.Isajevas).

„Kaunas Hockey“ vartus gynęs Artūras Pavliukovas šiame mače atrėmė 22 iš 23 varžovų metimų, o E.Karlai pavyko susidoroti su 37 oponentų bandymais iš 42.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.