EUROLYGA 2023

A. Malašinsko atstovaujama komanda pralaimėjo rankinio Čempionų lygos autsaiderių dvikovą

Zaporižės „Motor“ komanda, kurioje žaidžia Aidenas Malašinskas, pralaimėjo rankinio Čempionų lygos B grupės autsaiderių dvikovą. „Motor“ rankininkai sekmadienį 11-ajame ture savo aikštėje nusileido Bresto „Miaškov“ ekipai 33:36 (17:18) ir faktiškai pasitraukė iš kovos dėl kelialapio į atkrintamąsias varžybas.

 Aidenas Malašinskas pelnė šešis įvarčius.<br> Facebook nuotr.
 Aidenas Malašinskas pelnė šešis įvarčius.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2020, 9:06 PM, atnaujinta Feb 9, 2020, 9:27 PM

A.Malašinskas įmetė 6 įvarčius ir kartu su baltarusiu Barysu Puchovskiu buvo rezultatyviausias „Motor“ žaidėjas. „Miaškov“ gretose pasižymėjo rusas Aleksandras Škurinskis, pelnęs 10 įvarčių.

Ukrainos ir Baltarusijos čempionų rungtynėse beveik visą laiką pirmavo svečiai iš Bresto. Iki pertraukos skirtumas buvo nedidelis, bet antrojo kėlinio viduryje „Miaškov“ pamažu įgijo penkių įvarčių persvarą 32:27.

Šeimininkai nenuleido rankų ir sumažino atsilikimą iki minimalaus 32:33, tačiau paskutinėje mačo dalyje tiksliau žaidė Bresto rankininkai.

Šeštadienį kitose šios grupės rungtynėse „Montpellier“, kuriame žaidžia Jonas Truchanovičius, namie po paskutinėmis akimirkomis įmesto įvarčio palaužė Kielcų „Vive“ komandą 25:24. J.Truchanovičius įmetė 1 įvartį.

Likus trims turams iki pirmojo etapo pabaigos, Čempionų lygos B grupėje kelialapius į atkrintamąsias varžybas užsitikrino „Kiel“ (18 taškų), Vespremo „Telekom“ (16), „Montpellier“ (13) ir „Vive“ (12).

Į kitą etapą pateks net šešios komandos, o dėl likusių dviejų kelialapių varžosi „Porto“ (10), Skopjės „Vardar“ (9), „Miaškov“ (6) ir „Motor“ (4).

Zaporižės komanda dar neprarado aritmetinės galimybės, bet į atkrintamąsias varžybas patektų nebent tuo atveju, jei laimėtų visas likusias rungtynes, o „Vardar“ arba „Porto“ savo sąskaitos nebepapildytų.

A grupėje kelialapius į atkrintamąsias varžybas jau užsitikrino „Barcelona“, Segedo „Pick“, Paryžiaus PSG (po 18) ir „Aalborg“ (11). Dėl kitų dviejų kelialapių kovoja „Flensburg-Handewitt“ (9), Celės „Pivovarna Laško“ (6), „Elverum“ ir Zagrebo PPD (po 3).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.