EUROLYGA 2023

J. Truchanovičius pergalingai grįžo į rankinio Čempionų lygą

Šį savaitgalį rankinio Čempionų lygoje žaidžiamos pirmosios rungtynės po žiemos pertraukos, per kurią vyko rinktinių varžybos. Pergalingai į svarbiausią žemyno klubų turnyrą grįžo Prancūzijos „Montpellier“ ekipa, kurioje žaidžia Jonas Truchanovičius. Monpeljė rankininkai šeštadienį 11-ajame ture namie po dramatiškos kovos nugalėjo Kielcų „Vive“ komandą iš Lenkijos 25:24 (12:14) ir užsitikrino kelialapį į atkrintamąsias varžybas.

Jonas Truchanovičius su „Montpellier“ komandos draugais džiaugiasi pergale.<br> Twitter nuotr.
Jonas Truchanovičius su „Montpellier“ komandos draugais džiaugiasi pergale.<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2020, 7:57 AM, atnaujinta Feb 9, 2020, 8:01 AM

J.Truchanovičius prie pergalės prisidėjo vienu įvarčiu ir kartą buvo pašalintas 2 min. Lietuvis net 5 kartus metė į varžovų vartus, bet kamuolį dažniausiai atmušdavo varžovų vartininkas.

Rungtynės vyko labai lygiai, o pirmaujanti komanda keitėsi kas kelias minutes.

57-ąją min. „Montpellier“ pavyko įgyti dviejų įvarčių persvarą 24:22, tačiau svečiai dar sykį išlygino rezultatą. Šeimininkų pergalę nulėmė prieš pat sireną tunisiečio Mohamedo Soussi atliktas taiklus tolimas metimas.

„Montpellier“ per 11 turų surinko 13 taškų, pakilo į trečiąją vietą B grupėje ir užsitikrino kelialapį į atkrintamąsias varžybas. Monpeljė ekipa aplenkė Kielcų komandą, kurios sąskaitoje liko 12 pergalių.

Grupėje pirmauja „Kiel“ (18 taškų, Vokietija) ir Vespremo „Telekom“ (16 tšk., Vengrija).

Zaporižės „Motor“ klubas (Ukraina), kuriam atstovauja Aidenas Malašinskas, šio turo rungtynes žais sekmadienį. „Motor“ namie susitiks su Bresto „Miaškov“ komanda (Baltarusija). „Motor“ ir „Miaškov“ turi po 4 taškus ir B grupėje dalijasi paskutinę vietą.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.