EUROLYGA 2023

A. Malašinsko komanda pratęsė nesėkmių seriją Čempionų lygoje

Čempionų lygos autsaideris Zaporižės „Motor“ klubas, kuriame žaidžia Lietuvos rankininkas Aidenas Malašinskas, pratęsė nesėkmių seriją. Ketvirtadienį 13-ojo turo rungtynėse „Motor“ savo aikštėje nusileido Kielcų „Vive“ komandai 26:33 (14:19). A.Malašinskas įmetė 1 įvartį.

A.Malašinskas.<br>Facebook nuotr.
A.Malašinskas.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2020, 11:54 AM

Galimybę patekti į atkrintamąsias varžybas praradęs „Motor“ ketvirtadienį svečiams iš Lenkijos nesukėlė jokių problemų. Ukrainos čempionai jau pirmosiomis minutėmis atsiliko 0:3, paskui 2:8 ir intrigos neatkūrė.

Trečią iš eilės pralaimėjimą patyręs „Motor“ per 13 rungtynių iškovojo tik 4 taškus ir B grupėje užima paskutinę aštuntąją vietą. Zaporižės komanda jau nebegali aplenkti septintąją vietą užimančio Bresto „Miaškov“ (6 taškai).

„Montpellier“ ekipa, kuriai atstovauja kitas lietuvis Jonas Truchanovičius, šio turo rungtynes žais sekmadienį. „Montpellier“ išvykoje susitiks su Vespremo „Telekom“ komanda.

Pirmąją vietą grupėje jau užsitikrino „Kiel“ (20 taškų), o dėl antrosios vietos kovoja „Telekom“, „Vive“ (po 16 taškų) ir „Montpellier“ (15 taškų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.