EUROLYGA 2023

Dėl koronaviruso grėsmės Lietuvos moterų rankinio rinktinė abu mačus su Italija gali žaisti mūsų šalyje

Lietuvos moterų rankinio rinktinės kovo mėnesį laukia dvigubas itališkas iššūkis. Kovo 26 dieną rungtynės vyks Alytuje, o kovo 29-ąją atsakomasis mačas turėtų būti surengtas Teramo mieste Italijoje.

LRF prezidentas Donatas Pasvenskas sieks, kad abejos rungtynės su Italija vyktų Lietuvoje.<br> LRF/Instragam nuotr.
LRF prezidentas Donatas Pasvenskas sieks, kad abejos rungtynės su Italija vyktų Lietuvoje.<br> LRF/Instragam nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2020, 11:13 AM

Europos rankinio federacija (EHF) išplatino pranešimą, kuriame skelbiama, kad kol situacija dėl koronaviruso plitimo yra stebima, tačiau atšaukti rungtynių kol kas neketinama. Nepaisant to, EHF pabrėžė, kad atsižvelgiant į situacijos rimtumą, pokyčiai ateityje yra įmanomi.

Lietuvos rankinio federacija (LRF) savo ruožtu yra nusprendusi teigti prašymą abejas Europos čempionato atrankos rungtynes su Italija vykdyti mūsų šalyje.

„Atsižvelgdami į situacijos rimtumą ir Lietuvos sveikatos apsaugos ministerijos rekomendacijas, siūlysime EHF abejas rungtynes vykdyti Lietuvoje. Nors iki susitikimo dar yra šiek tiek laiko, tačiau jau dabar turime rūpintis komandos kelione ir apgyvendinimu, tad norisi turėti, kuo daugiau aiškumo jau dabar“, – teigė LRF prezidentas Donatas Pasvenskas.

Lietuvos ir Italijos rinktinės atranką į Europos čempionatą pradėjo dviem nesėkmėmis, tad dvejos tarpusavio rungtynės bus labai svarbios, kovojant dėl trečiosios vietos grupėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.