EUROLYGA 2023

Lietuvos olimpinė komanda pasirinko savo vaistinę

„Eurovaistinė“ jungiasi prie Lietuvos olimpinės komandos partnerių ir tampa LTeam vaistine. Vykstant svarbiausiam sporto renginiui – olimpinėms žaidynėms – sportininkams dažnai prireikia įvairių priemonių iš gydytojų sudaryto medicininių priemonių sąrašo, todėl prie partnerių prisijungusi vaistinė palengvins sportininkų pasiruošimą olimpinėms žaidynėms.

 LTOK rado naujų partnerių.<br> S.Čirbos nuotr.
 LTOK rado naujų partnerių.<br> S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2020, 3:37 PM

Fizinį aktyvumą, sveiką gyvenimo būdą ir profesionalumą savo kasdienėje veikloje akcentuojančio vaistinių tinklo valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė sako, kad tapti olimpinės komandos dalimi – ypač svarbus žingsnis.

„Profesionalumas – viena svarbiausių vertybių, todėl, tikime, kad galėsime padėti olimpiečiams siekti aukščiausių tikslų. Mums, kaip įmonei, rūpi visuomenės aktyvumas, gera savijauta, tikim, kad bendras visų lietuvių palaikymas žaidynėse suteiks gausybę gerų emocijų“, – teigia I.Damulienė.

2020-ieji – svarbiausias laikas ketverių metų olimpiniame cikle, kurį vainikuos liepos 24–rugpjūčio 9 dienomis Tokijuje vyksiančios olimpinės žaidynės. Iš LTeam komandos narių kelialapius į svarbiausią pasaulio sporto renginį yra iškovoję jau 23 sportininkai, o dar daugiau nei 100 siekia šio tikslo, todėl artimiausiai mėnesiai jiems – itin svarbūs.

„Džiaugiamės į savo partnerių būrį priimdami dar vieną stiprią įmonę. Neabejojame, kad mūsų bendradarbiavimas palengvins LTeam komandos pasirengimą didžiausiam pasaulio sporto renginiui“, – akcentuoja Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė. – Prieš olimpines žaidynes mūsų rinktinės gydytojai pateikia reikiamų medicininių priemonių sąrašą, kuris – išties ilgas.

 Visgi turėdami Lietuvos olimpinės komandos vaistinę galėsime sutaupyti ir papildomus pinigus skirti žaidynėms besiruošiantiems ar dėl kelialapio vis dar kovojantiems sportininkams“.

Bendradarbiavimo sutartį LTOK pasirašė iki 2020 metų pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.