EUROLYGA 2023

Pozniako turnyro finalai vyks be žiūrovų

Tarptautinio Dano Pozniako bokso turnyro finalinės kovos penktadienį vyks be žiūrovų. Tokį sprendimą priėmė Lietuvos bokso federacija ir turnyro organizacinis komitetas, atsižvelgdami į Vyriausybės siūlymus dėl koronaviruso grėsmės laikinai uždrausti masinius renginius visoje šalyje.

 Turnyro finalai vyks be žiūrovų.<br> S.Čirbos nuotr.
 Turnyro finalai vyks be žiūrovų.<br> S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2020, 6:49 PM

D.Pozniako turnyro finalai buvo numatyti vykdyti didžiausioje sostinėje „Siemens“ arenoje.

„Gaila, kad lemiamų kovų gyvai nepamatys žiūrovai, tačiau negalime rizikuoti nei pačių sportininkų, nei žiūrovų sveikata. Svarstėme nutraukti turnyrą po šiandien vykstančių pusfinalių, bet pasitarę su organizaciniu komitetu, teisėjais ir visų komandų vadovais, nusprendėme išsiaiškinti čempionus uždarame renginyje. Kad žiūrovai neliktų nuskriausti, organizuojame finalų transliaciją internete“, – sakė Lietuvos bokso federacijos prezidentas Darius Šaluga.

Penktadienį 17.00 val. prasidėsiančius turnyro finalus žiūrovai galės stebėti Lietuvos bokso federacijos „Facebooke“ paskyroje.

Pirmojo Lietuvos olimpinio čempiono Dano Pozniako vardo turnyras yra vienas didžiausių jaunimo turnyrų Europoje ir vyksta jau 15-us metus iš eilės.

Šiais metais turnyre kovoja 64 boksininkai iš 9 valstybių: Lietuvos, Latvijos, Estijos, Ukrainos, Lenkijos, Čekijos, Škotijos, Kirgizijos ir Indijos. Gausiausią komandą į Vilnių atsivežė Ukrainos rinktinė – 13 boksininkų, 10 sportininkų atvyko iš tolimosios Indijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.