EUROLYGA 2023

Lietuvos tinklinis taip pat stabdo čempionatus

Atsižvelgusi į ketvirtadienį Vyriausybės posėdžio paskelbtą informaciją ir nutarimus, Lietuvos tinklinio federacija (LTF) informuoja, kad nuo kovo 13 dienos laikinai yra stabdomi visi LTF renginiai iki kovo 27 dienos.

 Lietuvos tinklinio čempionatas taip pat stabdomas<br>organizatorių nuotr.
 Lietuvos tinklinio čempionatas taip pat stabdomas<br>organizatorių nuotr.
 Lietuvos tinklinio čempionatas taip pat stabdomas<br>Nuotr. iš „Kaunas-VDU“ archyvo
 Lietuvos tinklinio čempionatas taip pat stabdomas<br>Nuotr. iš „Kaunas-VDU“ archyvo
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 13, 2020, 10:25 PM

„Mes vykdome tai, ką nutarė Vyriausybė ir įgyvendiname jos politiką. Ir kito kelio nelabai yra. Visi turime rūpintis ne tik žiūrovais, bet ir sportininkais, varžybų personalu bei jų artimųjų sveikata. Puikiai suprantame, kad situacija yra rimta“, – sakė LTF prezidentas Darius Čerka.

LTF seka valstybės informaciją, taip pat Europos ir kaimyninių šalių situaciją bei ragina neapleisti sporto, sportuoti individualiai. LTF ragina būti sąmoningais, pasirūpinti vieni kitais bei tikisi sirgalių, klubų, sporto bendruomenės ir rėmėjų supratimo.

Apie tai, kada tiksliai bus pratęsti LTF renginiai ir kokiomis datomis bus perkelti neįvykę renginiai, LTF informuos atsižvelgusi į Sveikatos apsaugos ministerijos ir savivaldybių nutarimus bei rekomendacijas.

Visoje Europoje toliau sparčiai augant nuo koronaviruso užsikrėtusiųjų skaičiui, yra atšaukiami arba atidedami ir svarbiausi Europos tinklinio turnyrai. Turkijoje neįvyks šį savaitgalį turėjęs vykti pasaulio sniego tinklinio turo etapas, į kurį jau buvo išskridusi Lietuvos moterų komanda.

Taip pat Europos tinklinio konfederacija (CEV) paskelbė, kad yra atšaukiamas 2020 metų Europos sniego tinklinio čempionatas Austrijoje, turėjęs vykti balandžio 9-12 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.