EUROLYGA 2023

D. Rapšys – apie pasaulio sportą paralyžiavusią situaciją: „Skaudu“

Pasaulyje siaučianti koronaviruso pandemija visiškai paralyžiavo sporto pasaulį. Daugelį šalių nevyksta jokios sporto varžybos, nes imtasi atsargumo priemonių, norint suvaldyti plintantį virusą.

Danas Rapšys apgailestavo dėl susidariusios situacijos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Danas Rapšys apgailestavo dėl susidariusios situacijos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2020, 8:20 AM, atnaujinta Mar 16, 2020, 8:34 AM

Tačiau sportininkams reikalus apsunkina tai, kad 2020-ieji yra olimpiniai metai. Japonai tikina, kad Tokijo olimpines žaidynės įvyks, bet ne visi sportininkai dabar gali dalyvauti olimpinėje atrankoje ir taip iškovoti kelialapius.

Geriausias Lietuvos sportininkas Danas Rapšys socialiniuose tinkluose pasidalino savo mintimis apie nepavydėtiną kai kurių plaukikų situaciją.

„Skaudu, kad būtinos priemonės virusui stabdyti taip negailestingai kirto sporto pasauliui. Daugybė atšauktų varžybų, treniruočių stovyklų. Koreguoti planus tenka ir mūsų komandai.

O juk tai olimpiniai metai, visi stengiamės, dirbame. Daug kam trūksta paskutinių varžybų normatyvams įvykdyti.

Džiaugiuosi, kad aš kelialapį į Tokiją iškovojau anksčiau. Tačiau iš visos širdies linkiu sėkmės tiems, kuriems dar šiek tiek trūksta iki savo tikslų. Svarbiausia daryti maksimaliai tai, kas priklauso nuo mūsų pačių“, – rašė D.Rapšys.

Tokijo olimpinės žaidynės turėtų vykti liepos liepos 24 – rugpjūčio 9 dienomis. Tačiau pasigirsta vis daugiau kalbų apie galimą žaidynių atidėjimą. Pats Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK) ketina vadovautis Pasaulinės sveikatos organizacijos (PSO) rekomendacijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.