EUROLYGA 2023

Skaudi netektis sukrėtė Lietuvai atstovaujančią A. Reed: netikėtai mirė brolis

Kartu su Sauliumi Ambrulevičiumi dailiajame čiuožime Lietuvos garbę ginanti Allison Reed sukrėtė skaudi netektis. Antradienio rytą amerikietė socialiniuose tinkluose pranešė apie staigią brolio mirtį. Chrisas Reedas taip pat buvo dailiojo čiuožimo atstovas, dalyvavęs trejose olimpinėse žaidynėse.

 Chrisas Reedas mirė savaitgalį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Chrisas Reedas mirė savaitgalį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-17 10:14, atnaujinta 2020-03-17 10:17

„Su didžiuliu liūdesiu jums pranešu, kad mano švelnus, charizmatiškas ir mylintis brolis Chrisas savaitgalį netikėtai mirė.

Negaliu žodžiais apsakyti, kokį skausmą jaučiu. Jis buvo tyros sielos žmogus ir įėjęs į bet kurį kambarį užpildydavo jį džiaugsmu ir juoku. Jis visuomet žinojo, kaip mane priversti nusišypsoti. Myliu tave, broli“, – skaudžiomis naujienomis dalinosi sportininkė.

Ch.Reedui šiemet būtų suėję 31-eri. Savo karjerą jis pradėjo 2006 metais ir su vyresniąja seserimi Cathy Reed atstovaudami Japonijai dalyvavo 2010 metais Vankuverio ir 2014 metais Sočio olimpinėse žaidynėse.

Pora kartu taip pat dalyvavo aštuoniuose pasaulio čempionatuose.

Vėliau Ch.Reedas ėmė šokti kartu su Japonijos atstove Kana Muramoto. Su ja jis tapo Japonijos čempionais ir 2018 metais Pjončango olimpinėse žaidynėse užėmė 15-ąją vietą.

Pastaruoju metu buvęs sportininkas dirbo treneriu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.