EUROLYGA 2023

UFC tenka bėgti iš Amerikos, bet vienos dvikovos nė už ką neatšauks Renginyje numatytas ir R.Namajunas revanšas prieš brazilę

Mišrių kovos menų organizacija UFC paskelbė, kad dėl koronaviruso atšaukia tris artimiausius turnyrus, tačiau balandžio 18-ąją numatyta kova tarp Chabibo Nurmagomedovo ir Tony Fergusono tikrai įvyks.

Kovotojo tėvas Abdulmanapas Nurmagomedovas siūlo, kad kova vyktų Jungtiniuose Arabų Emyratuose.<br> Scanpix nuotr.
Kovotojo tėvas Abdulmanapas Nurmagomedovas siūlo, kad kova vyktų Jungtiniuose Arabų Emyratuose.<br> Scanpix nuotr.
 Rose Namajunas sieks revanšo prieš brazilę Jessicą Andrade.<br> Scanpix nuotr.
 Rose Namajunas sieks revanšo prieš brazilę Jessicą Andrade.<br> Scanpix nuotr.
 UFC 249 renginyje kovos ir R.Namajunas.
 UFC 249 renginyje kovos ir R.Namajunas.
Chabibas Nurmagomedovas treniruojasi JAV.<br>Scanpix nuotr.
Chabibas Nurmagomedovas treniruojasi JAV.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 17, 2020, 12:54 PM, atnaujinta Mar 17, 2020, 1:02 PM

„UFC 249“ kovų vakaras buvo numatytas Bruklino „Barclays Center“ arenoje Niujorke, tačiau pirmadienį UFC vadovas Dana White'as pranešė, kad jis gali būti perkeltas. Kaip viena galimų vietų minimas Dubajus.

Per šį kovų vakarą grumsis ir lietuvių kilmės amerikietė Rose Namajunas, kuris bandys pasiekti revanšą prieš brazilę Jessicą Andrade.

„Mes laikėmės vyriausybės nurodymų dėl darbuotojų ribojimų, bet įvedami vis nauji apribojimai kelionėms, todėl mums neliko kitos išeities, kaip atidėti tris artimiausius renginius“, – pranešė D.White'as.

 

Nutarta perkelti vėlesniam laikui turnyrus „UFC Fight Night 141“ (turėjo vykti Londone kovo 21 d.), „UFC on ESPN“ (Kolambuse kovo 28 d.) ir „UFC Fight Night 142“ (Portlande balandžio 11 d.).

Ketvirtas sąraše buvo „UFC 249“, kuriame dėl lengvo svorio čempiono diržo kovos Ch.Nurmagomedovas ir T.Fergusonas.

Dabar organizacija metė visas jėgas, kad kova įvyktų numatytą dieną – balandžio 18-ąją.

Kadangi Niujorke ir Las Vegase to padaryti neįmanoma, teks ieškoti vietos už JAV ribų.

„Tai lieka kalendoriuje. Jis įvyks, kad kiek tai kainuotų. Be žiūrovų. Už JAV ribų, bet kova bus“, – pranešė D.White'as.

Pasaulyje daugėjant COVID-19 susirgimų mažiausia paliestomis teritorijomis tapo Afrikos šalys. Tačiau Chabibo tėvas ir treneris Abdulmanapas Nurmagomedovas pranešė, kad labiausiai tikėtina vieta yra Jungtiniai Arabų Emyratai (JAE). Šioje Azijos šalyje iki antradienio užfiksuoti 98 atvejai, bet nė vieno mirtino.

Pernai rugsėjį būtent Abu-Dabyje 31 metų Ch.Nurmagomedovas antrąkart apgynė titulą, kai įveikė Dustiną Poirier per „UFC 242“ kovų renginį.

„Ten lengviau kovoti su ligomis, nes karšta. Be to, Emyratai greičiau ir lengviau sumokės pinigus“, – sakė tėvas „RBK Sport“.

Kliūtimi gali tapti tai, kad JAE nuo kovo 17 d. nustoja išdavinėti vizas, tačiau šiam renginiui gali būti padaryta išimtis.

Chabibas šiuo metu treniruojasi Kalifornijoje, kuri uždraudė renginius daugiau nei 100 žmonių, todėl jam teks padirbėti gryname ore.

„Chabibas jaučiasi gerai, viskas pagal planą. Koronaviruso jis nebijo, nes mes visi esame mirtingi. Tuščios tribūnos? Manau, kad žiūrovai yra gerai, bet be jų – dar geriau“, – pareiškė kovotojo tėvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.