EUROLYGA 2023

H. Nurmagomedovas įsiuto dėl C. McGregoro replikos: „Jis – kaip sena prostitutė“

Mišrių kovos menų organizacija UFC laikėsi ilgai, tikindama, kad dėl koronaviruso atšaukia tris artimiausius turnyrus, tačiau balandžio 18-ąją numatytos kovos tarp Habibo Nurmagomedovo ir Tony Fergusono tikrai neatšauks. Vis dėl to COVID-19 viruso plitimas JAV pakoregavo šiuos planus.

 Habibas riebiai atšovė Conorui McGregorui.<br> TASS/Scanpix nuotr.
 Habibas riebiai atšovė Conorui McGregorui.<br> TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2020, 4:04 PM

Pats Rusijos sportininkas pranešė, kad kovos su T.Fergusonu nebus. Dagestane namie karantine esantis H.Nurmagomedovas socialiniame tinkle parašė, kad nesupranta, kodėl jis per pandemiją turėtų kautis.

Tačiau šioje situacijoje savo nuomonę nusprendė pasakyti ir skandalingasis airių kovotojas Conoras McGregoras.

„Jie žaidė viščiukų žaidimą, o Habibas jį pralaimėjo. Dabar tarpusavio rezultatas jau 3:2 Tony naudai. Habimas pabėgo iš JAV namo, tad sveikinimai Tony“, – tokia žinutę socialiniuose tinkluose išdėstė airis.

Vis tik H.Nurmagomedovas tokių replikų pro ausis nepraleido ir riebiai atšovė buvusiam savo varžovui.

„Jis – kaip sena prostitutė, kuri tik dėmesio nori. Pasakykite jam, kad jo laikas jau praėjo“, – bendraudamas su ESPN kalbėjo kovotojas.

Pastarojoje airio ir dagestaniečio dvikovoje 2018 metų spalio 6 dieną Las Vegase geriau pasirodė dagestanietis H.Nurmagomedovas, kuris smaugdamas ketvirtame raunde iškovojo pergalę prieš C.McGregorą.

Vos tik paskelbus nugalėtoją, H.Nurmagomedovas sukėlė arenoje riaušes – jis sviedė dantų kapą į švilpiančius žiūrovus, perlipo ringo aptvarą ir metėsi tarp žiūrovų ir pradėjo muštis. Visų pirma jis suskubo „pasiaiškinti“ su C.McGregoro treneriu Danisu Dillonu. Bet ne viskas buvo paprasta: ir pats gavo į kaulus nuo jo ir aplinkinių aistruolių.

Tuo metu dagestaniečio komandos nariai bandė sumušti C.McGregorą ir ringe dar kartą užvirė rimtos vyriškos kovos, tik airis jau mušėsi su trimis Habibo aplinkos vyrais.

Už riaušes dagestaniečiui nebuvo iškarto įteiktas nugalėtojo titulas, o Nevados valstijos sportininkų komisija užšaldė premijos išmoką bei skyrė kovotojams diskvalifikacijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.