EUROLYGA 2023

Profesionalaus dviratininko pavyzdys įkvepia: pristato senjorams vaistus į namus

Italija sunkiai susidoroja su COVID-19 viruso pandemija, tačiau žmonės rodo solidarumą. Profesionalus dviratininkas Davide`as Martinelli nusprendė padėti savo gimtojo miesto Lodetto, esančiame Lombardijos regione, senoliams.

 Davide'as Martinelli padeda gimtojo miesto senoliams.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Davide'as Martinelli padeda gimtojo miesto senoliams.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-17 17:37

26-erių sportininkas jiems į namus mindamas dviratį pristato būtinus vaistus. Miestelis neturi vaistinės, tad dviratininkas mina į už 5 kilometrų esantį Rovato miestą. Ten surinkęs prekes važiuoja atgal ir jas išdalina senjorams.

„Turiu dvi geroje formoje esančias kojas ir dviratį, tad numinti 10 kilometrų ir padėti žmonės nėra sunku. Jie palaiko mane sezono metu, tad laikais grąžinti skolą“, – naujienų agentūrai AP pasakojo D.Martinelli.

Dviratininkas užduotis gauna vakarais ir toliau susideda kitos dienos maršrutą. Sportininkas atskleidė, kad per dieną padeda 3-4 žmonėms, nes taip yra mažiau rizikos dėl viruso plitimo.

Italijoje penktadienio vakaro duomenims išviso koronavirusu yra užsikrėtę virš 168 tūkstančių gyventojų, o virš 22 tūkstančių mirė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.