EUROLYGA 2023

Provokuojantis klausimas: Kazachstano tinklininkė palygino seksą su sportu

Kazachstano tinklininkė Tatjana Demijanova gali pasigirti ne tik sėkmingu žaidimu tinklinio aikštelėje, tačiau ir populiarumu už jos ribų. Ji yra viena iš populiariausių sportininkų savo šalyje, o jos socialinio tinklo „Instagram“ paskyra turi daugiau nei 110 tūkstančių sekėjų.

 Tatjana Demijanova yra viena populiariausių sportininkių Kazachstane.<br> Lrytas.lt montažas
 Tatjana Demijanova yra viena populiariausių sportininkių Kazachstane.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2020, 9:07 PM

Bendraudama su savo šalies žiniasklaida sportininkė atskleidė, kad nors ir tinklinis jai patinka, kurį pradėjo žaisti būdama devynerių, tačiau ji yra išbandžiusi ir kovos menus.

„Man pirmą kartą atėjus į treniruotę, pamaniau, kad daugiau to nebedarysiu. Buvo per daug sunku, treneris laikė mane silpna. Tokie žodžiai mane užkabino ir toliau vaikščiojau į treniruotes. Tiesa, nedarau to itin dažnai“, – patikslino T.Demijanova.

Sportininkė išnaudoja savo socialinio tinklo populiarumą, o gerbėjus palepina pikantiškomis nuotraukomis. Tinklininkė atskleidė, kad nemoja ranka į reklaminius pasiūlymus, tačiau neretai sulaukia ir itin vulgarių.

„Socialiniai tinklai yra mano erdvė, kartais reklamuoju tam tikrus dalykus, tačiau būna sulaukiu ir vulgarių pasiūlymų. Tokia reklama man nepatinka ir atsisakau. Apskritai apie 80 procentų pasiūlymų tenka atmesti“, – sakė tinklinio žaidėja.

Jį pabrėžė, kad tinklinis nėra visas jos gyvenimas, o karjerą galėtų ir baigti ištekėjus už vyro.

Galiausiai sportininkei buvo užduotas ir provokuojantis klausimas: kas geriau – sportas ar seksas?

„Turbūt, kad kiekvienam sportininkui būtų sunku atsakyti. Būna tokių tinklinio rungtynių, kurios jaudina, bet ar tai galima lyginti su seksu? Pasakyčiau taip, kad keturis kartus iš penkių seksas yra šauniau“, – atskleidė T.Demijanova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.