EUROLYGA 2023

Plaukikai savikontrolės įgūdžius stiprino specialiame seminare

Karantinas – ne kliūtis profesiniam tobulėjimui. Praėjusią savaitę Lietuvos plaukimo federacija (LPF) pakvietė plaukikus nuo 15 metų, o taip pat plaukimo trenerius, dirbančius su meistriškumo tobulinimo ir didelio meistriškumo grupių sportininkais prisijungti prie jau trečiojo iš šešių LPF vykdomo projekto „Plaukimo trenerių kvalifikacijos tobulinimas“ seminarų.

Plaukikai savikontrolės įgūdžius stiprino specialiame seminare.<br>D.Umbraso nuotr.
Plaukikai savikontrolės įgūdžius stiprino specialiame seminare.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2020, 11:02 AM

Paskaitų ciklas vyksta remiantis M.A.S.T.E.R. temų rinkiniu – kiekviena raidė slepia vis naują temą (Mental skills, Attitude, Self-management skills, Technique, Environment, Racing ability). Trečiasis seminaras yra skirtas sportininkų savikontrolės įgūdžių stiprinimui.

Apie pusantro šimto iš anksto užsiregistravusių mokymų dalyvių abi internetinio seminaro dalis galėjo peržiūrėti jiems patogiu metu LPF „YouTube“ paskyroje, o nuo šiandien vaizdo įrašai laisvai prieinami ir visiems norintiems.

Seminaro metu naudingus patarimus dalino Lietuvos olimpinės rinktinės vyr. gydytojas Dalius Barkauskas ir sveikos gyvensenos ir mitybos specialistas, biomedicinos mokslų daktaras Artūras Sujeta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.