EUROLYGA 2023

Stipriausi „Rafa Nadal“ akademijos treneriai atvyksta į Lietuvą ieškoti talentų

Liepos 18-19 dienomis Lietuvoje lankysis pagrindiniai „Rafa Nadal“ teniso akademijos (RNA) treneriai. Vizito tikslas – pristatyti RNA treniruočių programas, pravesti nemokamas treniruotes jauniesiems Lietuvos tenisininkams ir pasiūlyti stipendijas perspektyviausiems vaikams.

Liepos 18-19 dienomis Lietuvoje lankysis pagrindiniai R. Nadalio teniso akademijos (RNA) treneriai.
Liepos 18-19 dienomis Lietuvoje lankysis pagrindiniai R. Nadalio teniso akademijos (RNA) treneriai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 25, 2020, 12:56 PM, atnaujinta Jun 25, 2020, 1:11 PM

„Rafa Nadal“ akademija inicijavo talentų atrankos programą, kurios tikslas pastebėti talentingiausius jaunuosius teniso žaidėjus visame pasaulyje ir sudaryti jiems palankiausias sąlygas tobulėti vienoje geriausių teniso akademijų pasaulyje – Maljorkoje esančioje teniso akademijoje „Rafa Nadal Academy“.

Pagrindiniai akademijos treneriai liepos 18-19 dienomis lankysis Vilniuje, kur treniruočių programą praves Lietuvos sportininkams, norintiems prisijungti prie Maljorkoje ten pat įgūdžius lavinančio grunto karaliaus antrosios pasaulio raketės Rafaelio Nadalio.

„Norisi paskatinti kuo daugiau 11-18 metų amžiaus vaikų nepabūgti ir dalyvauti dviejų dienų treniruočių sesijoje Vilniuje.

Nadalio akademijoje egzistuoja programos įvairaus meistriškumo sportininkams, todėl susitikimas su stipriausiais akademijos treneriais yra puiki proga išbandyti akademijoje taikomus ilgalaikių treniruočių principus, sužinoti apie sportininko gyvenimo plonybes, mokantis ir sportuojant su kitais sportininkais iš viso pasaulio.

Be to, ieškodami būsimų teniso žvaigždžių, treneriai atsižvelgia ne tik į šiuo metu turimą vaiko teniso reitingą, bet ir į eilę subjektyvių faktorių, todėl ir atvyksta su vaikais susitikti gyvai“, – sakė „Rafa Nadal“ akademijos atstovė Baltijos šalims Šarūnė Vasiliauskaitė-Alenskienė.

Treniruotės vyks „Teniso erdvėje“, Žirgų g. 1, Gineitiškėse, Vilniaus r., liepos 18-19 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą