EUROLYGA 2023

Po smūgių krušos UFC kovą pralaimėjęs D. Hookeris parodė kas liko iš veido

Las Vegaso „UFC Apex“ centre šeštadienio vakarą įvyko mišrių kovos menų (MMA) turnyras „UFC on ESPN 12“, o pagrindinėje kovoje amerikietis Dustinas Poirier įveikė naujazelandietį Daną Hookerį. Teisėjai buvo amerikiečio pusėje – visi trys skyrė jam pergalę 48:47, 48:47, 48:46, o tik per vaizdo transliacijas viską stebėję sirgaliai ir specialistai akistatą įvardijo kaip geriausią kovą turnyre. Šis titulas abiems kovotojams garantavo po papildomus 50 tūkst. JAV dolerių.

 D.Hookerio veidas po kovos buvo su begalę mėlynių<br> instagram.com 
 D.Hookerio veidas po kovos buvo su begalę mėlynių<br> instagram.com 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2020, 4:20 PM

Abu kovotojai per 25 minutes sukūrė solidų kovų „rekordą“ – jie iš viso smūgiavo 572 kartus, tikslūs buvo 390 smūgiai, o reikšmingi varžovui buvo net 308 smūgiai.

Tai trečiasis UFC rezultatas per visą kovų istoriją: net 359 reikšmingus smūgius 2019-siais pasiekė tas pats D.Poirier su kitu kovotoju M.Holloway.

Kalbama, kad šis mūšis ringe taps metų kova.

Paskelbus nugalėtoją ir abiem patiems išėjusi iš ringo, vis dėlto abu sportininkai buvo išvežti į ligoninę pasitikrinti sveikatą bei susiūti veido žaizdas.

Po procedūrų į viešbutį Las Vegase sugrįžęs D.Hookeris savo gerbėjams per socialinius tinklus pranešė, kad yra tvarkoje, sveikas, o šalia įkelto vaizdo įrašo dar pridėjo, jog jo varžovas puikiai kovojo ir jam neturi jokių pretenzijų.

Be kitą ko, specialistai pripažino, kad tiek vieno, tiek ir kito sportininko pagarba oponentui buvo labai pozityvus šios kovos akcentas.

„Sveiki, visi su komanda ką tik sugrįžome į viešbutį, – gerokai mėlynėmis nusėtu veidu kalbėjo naujazelandietis, parodęs, jog yra su savo sekundantais. – Mane patikrino ligoninėje, viskas yra gerai, keletą siūlių susiuvo prie akies. Tačiau tokios yra žaidimo sąlygos ir mes kariai tą žaidimą priimame. Tai tik maža nesėkmė, aš sugrįšiu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.