EUROLYGA 2023

Po tėvo mirties pirmąsyk pasisakė ir H. Nurmagomedovas: „Mums tavęs labai trūks“

Liepos pradžioje skaudi žinia sukrėtė MMA žvaigždės Habibo Nurmagomedovo šeimą. Eidamas 58-uosius metus nuo koronaviruso komplikacijų mirė sportininko tėtis Abdulmanapas Nurmagomedovas.

„Tu išmokei mane beveik visko, ką aš žinau ir tikiuosi, kad esi manimi patenkintas“ – teigė MMA žvaigždė<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Tu išmokei mane beveik visko, ką aš žinau ir tikiuosi, kad esi manimi patenkintas“ – teigė MMA žvaigždė<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-23 14:23

Nuo šio laikotarpio sportininkas nebuvo viešai pasisakęs, tačiau šį kartą jis šiltai atsisveikino ir padėkojo savo tėvui socialiniame tinkle „Instagram“.

„Ir tavo Viešpats nusprendė, kad negarbink nieko kito, išskyrus jį ir tėvus. Nesvarbu, ar vienas iš jų, ar abu, pasiekė senatvę būdami su jumis, neatstumkite jų, bet kalbėkite gražius žodžius. Iš gailestingumo nulenk jiems nuolankumo sparną ir pasakyk: „Mano Viešpatie, pasigailėk jų, kaip jie užaugino mane, kai aš buvau mažas“, – savo paskyroje rašė sportininkas.

H.Nurmagomedovas taip pat pridūrė: „Tu buvai tėvas, draugas, brolis ir treneris viename. Tavęs mums labai trūks. Tu išmokei mane beveik visko, ką aš žinau ir tikiuosi, kad esi manimi patenkintas.“

Lrytas.lt primena, kad A.Nurmagomedovas susirgo būdamas kalnuose Dagestane ir vengė gydytis, kol liga nebuvo įsisenėjusi.

Jis treniravo daugelį pajėgių Rusijos MMA kovotojų, tarp jų ir savo sūnų Habibą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.