EUROLYGA 2023

COVID-19 neaplenkė ir ledo ritulio: Vilniaus klube – susirgimų proveržis

„Čia šaldytuvas, didžiausia sveikata. Sportas, ypač ledas – geriausias priešvirusinis vaistas“, – koronaviruso pandemijos pradžioje kalbėjo Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka.

 Vilniaus komandoje 6 žmonės užsikrėtė koronavirusu.<br>Hockey.lt nuotr.
 Vilniaus komandoje 6 žmonės užsikrėtė koronavirusu.<br>Hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2020, 4:55 PM

Deja, bet buvimas ant ledo neišgelbėjo Vilniaus „Hockey Punks“ komandos nuo COVID-10 viruso gniaužtų. 15min.lt sporto redaktoriui Kęstui Rimkui ekipos vadovas Šarūnas Kuliešius atskleidė, kad jų gretose susirgo 6 žmonės. Šią informaciją lrytas.lt patvirtino ir Lietuvos ledo ritulio asociacijos atstovai.

Vilniečiai praėjusį savaitgalį žaidė draugiškas rungtynes su Elektrėnų „Energija“, tačiau izoliuotis teko tik „Hockey Punks“ nariams. Kaip lrytas.lt tvirtino Lietuvos ledo ritulio asociacijos atstovai, toks sprendimas buvo priimtas pasitarus su Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistais.

Abi komandos turėjo atskirus persirengimo kambarius, o kontaktas buvo tik ledo ritulio aikštėje. Tiesa, jei „Energijos“ žaidėjai taip pat pajus viruso simptomus, šiems taip pat teks izoliuotis.

Šalies ledo ritulio čempionatas turėjo startuoti rugsėjo 24 dieną, tačiau dabar šiuos planus jaukia nemaloni situacija „Hockey Punks“ komandoje. Penktadienį ketinama priimti sprendimą dėl susidariusios padėties.

Šiais metais čempionate dalyvaus išaugęs dalyvių skaičius. Be minėtų „Energijos“ ir „Hockey Punks“ klubų dar varžysis Kauno „Hockey“, Kauno „Baltų ainiai“ ir pirmenybių naujokė „Energija Hockey – HC Klaipėda“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.