EUROLYGA 2023

Tragiška atomazga ringe: kovotoją pakirto ne smūgis, o insultas – mirė vietoje

Tragedija savaitgalį pasibaigė Meksikoje vykusios tradicinės kovos ringe – mirė vienas iš imtynininkų 26-erių Luisas Anchelis Salazaras, kovojęs pravarde „Oro princas“. Nors pradžioje sakyta, kad kovotojas mirė nuo infarkto, tačiau skrodimas patvirtino, kad dėl aneurizmos L.Salazarui išsiliejo kraujas į smegenis.

 twitter.com nuotr.
 twitter.com nuotr.
 twitter.com nuotr.
 twitter.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 21, 2020, 4:39 PM, atnaujinta Oct 21, 2020, 5:44 PM

„Oro princas“ varžėsi porinėje kovoje ir ringe santykius aiškinosi su Redimido. Šis kelis kartus trenkė L.Salazarui į krūtinę, po to sudavė nestiprų smūgį ir planavo įsirėžti į varžovą atsistūmęs nuo ringo linų.

Tačiau „Oro princas“ netikėtai susvyravo ir nukrito. Tiek kovotojas, tiek ir teisėjas suprato, kad tai nėra vaidyba.

Jie jau po akimirkos kvietė medikus į ringą. Tiesa, „Oro princo“ poroje buvęs antrasis kovotojas vis dėlto pamanė, kad tai tik šou ir iššokęs į ringą kojomis į priekį smūgiavo Redimido.

Vis dėlto ir jis po akimirkos suvokė, kad įvyko tragedija. Kovą stebėjo ir L.Salazaro draugė ir mama – jos buvo ištiktos šoko.

Medikai dar bandė gelbėti kovotoją ir vežė į ligoninę, tačiau ten buvo konstatuota vyro mirtis.

Užuojautą pareiškė ne tik didžioji dalis Meksikos kovotojų, tačiau ir kovų rengėjų organizacija.  Akistatų vedėjas Ricardo Rodriguezas socialiniuose tinkluose parašė: „Eidami į ringą mūsų kovotojai visada rizikuoja savo gyvybe. Tai lyg monetos metimas į orą – nežinia, ar ji nukris reikiama puse. Deja, jaunas vyras mirė. Aš asmeniškai jo nepažinojau, bet žinau, kad jis buvo labai rimtas ir motyvuotas vaikinas. Ilsėkis ramybėje „Oro prince“.

Kovotojo draugai pasakojo, jog L.Salazaras ringe kovojo tam, kad galėtų sumokėti už mokslus Universitete, kur studijavo auditą ir buhalteriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.