EUROLYGA 2023

Lietuvos rinktinės vargai Islandijoje: šokiravę apgaulingi koronaviruso testai ir leidimas žaisti mačą

Lietuvos rankinio rinktinė trečiadienį Islandijoje rungtynėmis su šios šalies rinktine pradės kelia į 2022 metų Europos rankinio čempionatą.

 Aidenas Malašinskas<br> LRF.lt nuotr.
 Aidenas Malašinskas<br> LRF.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2020, 2:16 PM

Mūsų šalies rankininkams prieš išvykstant buvo atlikti COVID-19 testai, tačiau nuskridus oro uoste visiems žaidėjams bei personalo nariams jie buvo atlikti dar kartą.

Testų rezultatai šokiravo ir Lietuvos rinktinės žaidėjus, ir šalies rankinio federaciją – Luko Simėno ir Aideno Malašinsko testai buvo teigiami.

Abu rankininkai jau buvo sirgę koronavirusu, spėję sugrįžti į rikiuotę savuosiuose klubuose ir net žaidę rungtynes. L.Simėnas spėjo sužaistu su „Nava“ ekipa Ispanijos lygoje, o A.Malašinskas su „Motor“ – Čempionų lygoje.

Abiems rankininkams buvo atlikti pakartotiniai testai, o žaidėjai izoliuoti nuo komandos, tad praleido vakarinę ir rytinę treniruotes.

Atėję pakartotinių testų rezultatai leido lengviau atsikvėpti. Tiek A.Malašinsko, tiek L.Simėno rezultatai buvo neigiami ir abu rankininkai galės padėti Lietuvos rinktinei trečiadienio rungtynėse.

Susitikimas mūsų šalies laiku startuoja 21.45 val., o tiesioginė jo transliacija LRT Plius kanalu. Sekmadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje Lietuva susitiks su Portugalija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.