EUROLYGA 2023

Beveik visą mačą varžovus besivijusi „Hockey Punks“ komanda šventę pergalę Klaipėdoje

Klaipėdoje šeštadienį sužaistos dar vienerios Lietuvos ledo ritulio čempionato rungtynės. „Energija Hockey – HC Klaipėda“ beveik visas rungtynes turėjo persvarą, bet lemiamu momentu savo patirtį pademonstravusi „Hockey Punks“ komanda iškovojo pergalę 6:5. Tai buvo jau penktoji sostinės atstovų pergalė iš tiek pat galimų, po kurios jie kyla į pirmąją turnyrinės lentelės poziciją.

 Vilniečiai iškovojo pergalę 6:5.<br> hockey.lt
 Vilniečiai iškovojo pergalę 6:5.<br> hockey.lt
Daugiau nuotraukų (1)

hockey.lt

Nov 14, 2020, 10:06 PM, atnaujinta Nov 14, 2020, 10:11 PM

„Energija Hockey – HC Klaipėda“ svečius iš Vilniaus jau per pirmąsias penkias minutes pribloškė dviem įvarčiais. Pasižymėjo Artūras Sapožnikovas (01:22, rez. perd. Ilja Kuznecovas) ir Anatolijus Sedura (04:25, rez. perd. Timuras Muginovas).

Savąjį atsaką „pankai“ surengė kėliniui jau įpusėjus, kai žaidžiant mažumoje pasižymėjo Povilas Verenis (13:44, rez. perd. Lukas Jonuška, Aivaras Bendžius). Tiesa, kėlinio pabaigoje ir vėl geriau sužaidė jungtinės komandos atstovai įvarčiu sugrąžindami sau solidesnį pranašumą. Į vartus tiksliai atakavo Nojus Jonas Kudzevičius (19:07, rez. perd. Denisas Kuzminovas, T. Muginovas).

Antrajame kėlinyje „Hockey Punks“ gerokai aktyviau atakavo oponentus ir po kelių minučių pelnė įvartį. Vartininką Maksimą Ponomarenko nuginklavo Martynas Miliūnas (23:43, rez. perd. Martynas Šlikas, Kasparas Falkas).

Nepaisant dažnesnių svečių atakų, jungtinei komandai antrajame kėlinyje pavyko pelnyti dar du įvarčius, tačiau vos jiems pasižymėjus, savo atsaką turėdavo ir vilniečiai. Į Dominyko Škadausko (32:42, rez. perd. Ilja Michalevičius, N. J. Kudzevičius) įvartį atsakė Aivaras Bendžius (33:32, rez. perd. Povilas Verenis, Dominykas Jurjevas), o po Ilja Michalevičiaus (37:24, rez. perd. Ugnius Šimbelis) tikslios atakos savo įvartį pelnė ir Dominykas Jurjevas (38:38, rez. perd. A. Bendžius, P. Verenis).

Lemiamame kėlinyje „pankų“ spaudimas dar labiau didėjo, bet kovojant dėl pergalės jiems teko gerokai pavargti. P. Vereniui (46:49, rez. perd. A. Bendžius) išlyginus rezultatą, „Hockey Punks“ nariams įsivežti į priekį pavyko iki mačo pabaigos likus kiek daugiau nei 7 minutėms, kai šaltakraujiškumą pademonstravo Martynas Šlikas (52:39, rez. perd. Šarūnas Kuliešius).

Per likusį mačo laiką vilniečiams taip ir nepavyko padidinti savo persvaros, tačiau be įvarčio liko ir šeimininkai, tad „Hockey Punks“ iškovojo sunkią pergalę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.