EUROLYGA 2023

M. Pultaražinskas kausis su lenku dėl laikinojo KOK čempiono diržo

„KOK Classic 4“ turnyro ringe daugiausiai dėmesio sulauks pagrindinės vakaro kovos dalyviai: dėl laikinojo čempiono titulo susikaus gerai žinomas klubo „Titanas“ kovotojas Matas Pultaražinskas ir stipriausias šios svorio kategorijos Lenkijos kovotojas Lukaszas Leczyckis.

M. Pultaražinskas .<br>Facebook nuotr.
M. Pultaražinskas .<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2020, 5:02 PM

Numatoma turnyro data – gruodžio 12 diena.

M.Pultaražinskas jau buvo susitikęs su lenku „KOK Classic 3“ turnyre dar rugsėjo mėnesį. Tada nebuvo išsiaiškintas nugalėtojas – tą kartą teisėjai nusprendė 29-28, 28-29, 30-30, galutinis rezultatas buvo 87:87 – lygiosios. Lenkijos atstovai nesutiko su tokiu sprendimu. Kadangi abu kovotojai puslengvio svorio kategorijoje reitinguose užima vietas pirmajame penketuke, buvo paskelbta jų titulinė kova.

L.Leczyckis neabejoja savo pergale. „Mano ir visos komandos įsitikinimu, mes laimėjome kovą prieš Matą. KOK organizacija išgirdo mus ir suteiks šansą kovoti dėl diržo, kuo mes labai džiaugiamės.

Žinau, kad su Matu parodysime pukią kovą“, – sakė Lenkijos kovotojas, pasirengęs išplėšti pergalę iš lietuvio rankų.

Čempiono diržas svorio kategorijoje iki 65 kg priklauso kovotojui iš Suomijos Pokui Biilui, kuris vasario mėnesį Helsinkyje taškais įveikė „spartietį“ Igorį Osininą. Kovos tarp M.Pultaražinsko ir L.Leczyckio laimėtojas įgis teisę susikauti su čempionu artimiausiame KOK turnyre.

Lietuvio ir lenko akistatai numatyti penki raundai po tris minutes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.