EUROLYGA 2023

Už vairo mirė Ukrainos rutulio stūmikas – jam buvo 27 metai

Ukrainos lengvosios atletikos federacija pranešė, kad netikėtai mirė vos 27-erių rutulio stūmikas Nikolajus Bagačius. Sportininkas šeštadienį palaidotas Kijeve.

 Nikolajus Bogačius mirė vairuodamas automobilį.<br> uaf.org.ua nuotr.
 Nikolajus Bogačius mirė vairuodamas automobilį.<br> uaf.org.ua nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2020, 8:52 AM, atnaujinta Nov 22, 2020, 10:23 AM

Kaip rašo portalas „tribuna brovary“, sportininkui pasidarė bloga, kai jis vairavo automobilį. Liudininkai pasakojo, kad automobilis nuriedėjo į kelkraštį ir atsitrenkė į kelio bortelį.

Priėjus prie mašinos vyras buvo sukniubęs prie vairo. Iškvietus greitąją medicininę pagalbą, ši iki įvykio vietos važiavo pusvalandį, tad gaivinti sportininką bandė patys praeiviai. Tačiau bergždžiai – atvykusiems medikams beliko konstatuoti mirtį.

N.Bagačius buvo lengvosios atletikos sporto meistras, atstovavo Ukrainai pasaulio jaunimo ir Europos čempionatuose. Yra laimėjęs ne vieną apdovanojimą, buvo šalies pirmenybių prizininku.

Nikolajus buvo Aleksandro Bogačiaus sūnus – pastarasis Ukrainos rutulio stūmikas 1996 metų Atlantos olimpiadoje šaliai iškovojo bronzos apdovanojimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.