EUROLYGA 2023

J. Truchanovičiaus ekipa Europos lygoje sutriuškino dar vienus varžovus

„Montpellier“ komanda, kurioje žaidžia Lietuvos rinktinės rankininkas Jonas Truchanovičius, pasiekė dar vieną triuškinamą pergalę Europos lygos turnyre.

Jonas Truchanovičius su komanda iškovojo užtikrintą pergalę.<br> LRF nuotr.
Jonas Truchanovičius su komanda iškovojo užtikrintą pergalę.<br> LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-12-02 07:15

Antradienį „Montpellier“ savo aikštėje 32:21 (16:13) nugalėjo „Alingsas“ ekipą iš Švedijos. J.Truchanovičius įmetė 3 įvarčius ir du kartus buvo pašalintas 2 min.

Monpeljė rankininkai pirmavo beveik visą laiką, bet iki pertraukos jų persvara buvo nedidelė. Užtat antrajame kėlinyje skirtumas vos ne iškart pradėjo augti lyg ant mielių, o šeimininkams įmetus net septynis įvarčius paeiliui, tapo dviženklis 27:16.

„Alingsas“ galėjo pasiguosti nebent tuo, kad pralaimėjo daug mažesniu skirtumu negu praėjusią savaitę Prancūzijoje viešėjęs Stambulo „Besiktas“ klubas, kurį „Montpellier“ sutriuškino 40:16.

Dvejos kitos antradienį žaistos C grupės rungtynės taip pat nebuvo atkaklios ir baigėsi vienodu rezultatu. „Magdeburg“ svečiuose nugalėjo Našicų „Nexe“ 32:24, Maskvos CSKA namie įveikė „Beşiktaş“ irgi 32:24.

Grupėje pirmaujančios „Montpellier“ ir „Magdeburg“ komandos turi po 6 taškus, CSKA ir „Alingsas“ – po 4, „Nexe“ – 2, „Besiktas“ – 0. Tiesa, „Montpellier“ ir CSKA kol kas žaidė tik po trejas rungtynes, o kitos komandos – po ketverias.

Kitų grupių lyderės yra Plocko „Wisla“ (A grupė), Berlyno „Füchse“ (B grupė) ir Manheimo „Rhein-Neckar“ (D grupė). Šios komandos, kaip ir „Montpellier“, surinko 6 taškus per 3 rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.