EUROLYGA 2023

J. Truchanovičiaus ekipa Europos lygoje pasiekė dar vieną pergalę

„Montpellier“ ekipa, kurioje žaidžia Lietuvos rinktinės rankininkas Jonas Truchanovičius, pasiekė ketvirtąją pergalę Europos lygoje. Vis dar nė taško nepraradusi „Montpellier“ antradienį išvykoje įtikinamai nugalėjo „Alingsås“ klubą 33:25 (19:13). J.Truchanovičius įvarčių neįmetė.

Jonas Truchanovičius su komanda iškovojo dar vieną pergalę.<br> LRF nuotr.
Jonas Truchanovičius su komanda iškovojo dar vieną pergalę.<br> LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2020, 9:48 AM

Švedijos miesto Alingsoso arenoje buvo dar du lietuviai. Rungtynėms teisėjavo Andrius Grigalionis ir Gytis Šniurevičius.

Monpeljė rankininkai mačo baigtį nulėmė pirmojo kėlinio pabaigoje. 20-ąją min. rezultatas dar buvo lygus 12:12, bet tarpsnį iki pertraukos svečiai laimėjo 7:1. Antrajame kėlinyje reikėjo tik pernelyg neatsipalaiduoti, o ši užduotis „Montpellier“ nebuvo sudėtinga.

„Montpellier“ nė viename turnyre nepralaimi du su puse mėnesio. Skaičiuojant ir Prancūzijos lygos varžybas, J.Truchanovičius ir jo komandos draugai per šį laikotarpį iškovojo 11 pergalių ir dukart sužaidė lygiosiomis.

Europos lygos C grupėje „Montpellier“ per ketverias rungtynes iškovojo 8 taškus ir užima pirmąją vietą. Po 6 taškus turi „Magdeburg“ ir Maskvos CSKA, 4 – „Alingsås“, 2 – Našicų „Nexe“, 0 – Stambulo „Beşiktaş“. Šešios komandos kovoja dėl keturių kelialapių į atkrintamąsias varžybas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.