EUROLYGA 2023

Po nokautu pasibaigusio C. McGregoro sugrįžimo – iškalbinga ir pašiepianti H. Nurmagomedovo žinutė

Po nevykusio airių kovotojo Conoro McGregoro sugrįžimo į MMA kovų narvą pasisakyti nusprendė ir principinis jo varžovas iš Rusijos – Habibas Nurmagomedavas.

 Habibas Nurmagomedovas supeikė savo buvusį varžovą.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Habibas Nurmagomedovas supeikė savo buvusį varžovą.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-01-24 12:28, atnaujinta 2021-01-24 13:50

Dagestanietis išsakė nemažai kritikos.

„Štai kas nutinka, kai tu pakeiti savo komandą, pradedi sparinguotis su mažais vaikais ir palieki tuos, kurie tave pavertė tave čempionu. Esi labai toli nuo realybės“, – socialiniame tinkle rašė karjerą jau baigęs H.Nurmagomedovas.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį 32-ejų C.McGregoras Abu Dabyje vykusioje kovoje krito po Dustino Poirier tikslių smūgių lavinos. Airis buvo nukautuotas antrajame raunde, o į MMA narvą jis grįžo po metų pertraukos.

„Esu laimingas, bet nenustebęs. Daug darbo įdėjau ruošdamasis kovai. Dabar mūsų rezultatas su Conoru yra 1:1, galbūt teks susikauti dar kartą. Jis pats pralaimėjimą priėmė profesionaliai“, – po kovos kalbėjo D.Poirier.

Pastarąjį kartą jie santykius tarpusavyje aiškinosi 2014 metais. Tuo met C.McGregoras amerikietį nokautavo jau pirmajame raunde.

Su H.Nurmagomedovu airis yra kovojęs 2018 metais. Tuomet smaugimu veiksmu pergalę išplėšė Rusijos kovotojas, tačiau visas veiksmas prasidėjo po pačios kovos. H.Nurmagomedavo atstovai įsivėlė į muštynes po dvikovos baigties su žiūrovais, bei airio komandos nariais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.