EUROLYGA 2023

Be J. Truchanovičiaus žaidusi „Montpellier“ patyrė pirmąjį pralaimėjimą Europos lygoje

Be Lietuvos rankininko Jono Truchanovičiaus likusi „Montpellier“ ekipa patyrė pirmąjį pralaimėjimą Europos lygos turnyre. Antradienį „Montpellier“ aštuntojo turo rungtynėse savo aikštėje nusileido „Magdeburg“ klubui 30:32 (15:16).

Be J. Truchanovičiaus žaidusi „Montpellier“ patyrė pirmąjį pralaimėjimą Europos lygoje.<br>Komandos nuotr.
Be J. Truchanovičiaus žaidusi „Montpellier“ patyrė pirmąjį pralaimėjimą Europos lygoje.<br>Komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2021, 8:18 AM

J.Truchanovičius negalėjo žaisti dėl nugaros skausmų. Praėjusį savaitgalį jis taip pat praleido Prancūzijos lygos rungtynes. Kada lietuvis galės grįžti į aikštę, kol kas neaišku.

Antradienį „Montpellier“ didžiąją rungtynių dalį vijosi varžovus. Šeimininkams tik antrojo kėlinio viduryje pavyko perimti iniciatyvą ir išsiveržti į priekį 27:24. Tačiau iškart po to svečiai įmetė šešis įvarčius paeiliui ir į „Montpellier“ sąskaitą įrašė pirmąjį pralaimėjimą.

Pagrindinius varžovus įveikęs „Magdeburg“ tapo C grupės lyderiu. Šis klubas per 7 rungtynes iškovojo 12 taškų. Antrąją vietą dalijasi „Montpellier“ ir Maskvos CSKA, surinkę po 8 taškus, bet žaidę dar tik po 5 rungtynes. Taip pat 8 taškus turi 8 rungtynes žaidusi Našicų „Nexe“.

Nuo kitų komandų atsiliko „Alingsas“ (4 taškai per 7 rungtynes) ir Stambulo „Beşiktaş“ (0 taškų per 8 rungtynes). Europos lygos grupėse žaidžia po šešias komandas, į atkrintamąsias varžybas pateks po keturias geriausias komandas. C grupėje kelialapį į aštuntfinalį kol kas užsitikrino tik „Magdeburg“.

Europos lygos varžybos po žiemos pertraukos, per kurią vyko pasaulio pirmenybės, buvo atnaujintos praėjusią savaitę. Tačiau „Montpellier“ antradienį žaidė pirmą kartą šiais metais. Praėjusią savaitę Monpeljė rankininkai turėjo vykti į Rusiją ir sužaisti dvejas rungtynes (nukeltas pirmojo rato ir planines septintojo turo) su CSKA klubu.

Bet Prancūzijos vyriausybei sugriežtinus kelionių ribojimus, „Montpellier“ į Rusiją neišvyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.