EUROLYGA 2023

Golfo žvaigždė T. Woodsas vertėsi su automobiliu ir patyrė kojų traumas

 

 T.Woodsas pateko į avariją važiuodamas automobiliu.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 T.Woodsas pateko į avariją važiuodamas automobiliu.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 T.Woodsas pateko į avariją važiuodamas automobiliu.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 T.Woodsas pateko į avariją važiuodamas automobiliu.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 23, 2021, 10:20 PM, atnaujinta Feb 24, 2021, 7:28 AM

 

Golfo pasaulio garsenybė Tigeris Woodsas  antradienį buvo sunkiai sužeistas, kai jo vairuojamas automobilis nulėkė nuo kelio netoli Los Andželo ir kelis kartus apsivertė, pranešė policija.

Į avarijos vietą atvykę policijos pareigūnai sakė, kad golfo žaidėjui „labai pasisekė“, kad jis liko gyvas, bet jam buvo sunkiai sužalotos abi kojos..

Per anksti ryte įvykusią avariją T.Woodsas neatrodė paveiktas narkotikų arba alkoholio. Kai buvo išvaduotas iš automobilio, jis buvo išvežtas į ligoninę ir operuotas, sakė Los Andželo apygardos šerifas Alexas Villanueva.

Nelaimė įvyko ant stataus šlaito, dėl didelio avaringumo žinomo kaip „juodasis ruožas“. Pasak šerifo, T.Woodsas, kurio automobilyje kitų žmonių nebuvo, važiavo „didesniu nei įprasta greičiu“.

„Sakyčiau, ponui Woodsui labai pasisakė, kad jis po viso šito liko gyvas“, – sakė policininkas Carlosas Gonzalezas, pirmasis atvykęs į įvykio vietą.

C.Gonzalezas rado T.Woodsą prispaustą automobilyje, bet sąmoningą. Jis atrodė „ramus ir blaiviai protaujantis“, taip pat prisistatė pareigūnui kaip Tigeris.

„Kaip suprantu, jam sunkiai sužalotos abi kojos“, – sakė Los Andželo apygardos priešgaisrinės tarnybos vadovas Darylas Osby. Jis T.Woodso būklę apibūdino kaip „stabilią“.

Ugniagesiai ir paramedikai ištraukė T.Woodsą iš sudaužyto padidinto pravažumo automobilio ir imobilizavę nuvežė jį į vietos ligoninę, kur sportininkui buvo atlikta operacija.

„Šiuo metu nėra jokių įrodymų, kad jis buvo paveiktas“ narkotikų, vaistų arba alkoholio, nurodė A.Villanueva, bet pridūrė, kad įvykis tiriamas.

T.Woodsas, laikomas vienu iškiliausių visų laikų golfo žaidėju, yra laimėjęs 15 didelių čempionatų.

Neseniai jam buvo atlikta penkta nugaros operacija. T.Woodsas sakė nežinąs, ar galės žaisti artėjančiame „Masters“ turnyre, kurį jis paskutinį kartą laimėjo 2019 metais.

45 metų T. Woodsas dalyvavo kasmet rengiamame golfo turnyre „Genesis Invitational“ klube „Riviera Country“ ir antradienio rytą vairavo jam parūpintą automobilį.

„Laukiame tolesnės informacijos, kai jam bus baigta operacija. „PGA Tour“ ir kiti žaidėjai meldžiasi už Tigerį ir bus visiškai mūsų palaikomas, kol sveiks“, – sakoma golfo asociacijos „PGA Tour“ komisaro Jay Monahano pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.