EUROLYGA 2023

Internetas leipsta juokais: A. Lukašenkos konkurentas biatlono trasoje per pusę minutės griuvo tris sykius

Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka savaitgalį žiemos sporto centre Raubičiuose dar kartą parodė savo sportiškumą ir triumfavo biatlono estafečių varžybose „Minskaja Lyžnia 2021“. Tai buvo estafetės varžybos 4x2 km, o jose varžėsi įvairių Baltarusijos valdžios struktūros komandos.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2021, 3:05 PM, atnaujinta Mar 16, 2021, 3:09 PM

Jau tapo tradicija, kad niekas nedrįso mesti iššūkio valstybės vadovui, kuris džiaugėsi pirmąja vieta. Jo komandą sudarė sūnus Nikolajus, asmeninė gydytoja Sviatlana Konošenka ir buvusi profesionali biatlonininkė Liudmila Kalinčik.

A.Lukašenka startavo paskutiniame etape ir pergalingai baigė varžybas. Antri buvo Vitebsko, o treti – Bresto valdininkai.

Po varžybų internete pasirodė įrašas, kuriame matyti, kaip šalia A.Lukašenkos šliuožiantis vyras per pusę minutės griūva kelis sykius.

Daug kam atrodė, kad tai varžybų momentas, tačiau abejonių kelia faktas, kad A.Lukašenka šliuožia jau su medaliu ant kaklo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.