EUROLYGA 2023

UFC kovotoja iš Lietuvos J. Stoliarenko paaiškino, kodėl ji svėrimų metu prarado jėgas

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį turėjusi įvykti UFC dvikova tarp Julijos Stoliarenko ir Julia'os Avila buvo atšaukta dėl prastos lietuvės savijautos. Penktadienį vykusių svėrimų metu 27-erių kovotoja iš Lietuvos atsistojusi ant svarstyklių prarado jėgas ir nukrito.

Julija Stoliarenko.<br>Facebook nuotr.
Julija Stoliarenko.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2021, 10:46 AM

Vėliau ji pasijuto geriau ir dar kartą bandė užfiksuoti savo svorį, tačiau po svėrimo dar kartą susvyravo ir susmuko ant žemės. Kovotoja iš salės buvo išlydėta ant neštuvų.

Tai buvo sukrečiantis vaizdas visiems UFC gerbėjams ir žiniasklaidos atstovams.

Socialiniame tinkle „Instagram“ J.Stoliarenko paaiškino, kad svorio metimas nebuvo problema. Pasak jos, svoris nukrito per greitai, todėl lietuvė per ilgai negalėjo vartoti maisto ir vandens .

„Svėrimai prasideda 21 val., tačiau aš reikalingą svorį pasiekiau jau 17 val. Per ilgai buvau pasiekto svorio. Kaip visi žino, tu negali ilgia būti tokioje stadijoje, nes esi prie dehidratacijos ribos“, – kalbėjo lietuvė.

Taip pat kovotoja atsiprašė dėl situacijos savo varžovės bei pridūrė, kad dabar jaučiasi gerai ir galėtų kovoti šeštadienį.

„Aš jaučiuosi esanti pasirengusi kovoti, mano kūnas jaučiasi gerai. Noriu atsiprašyti UFC ir Julia'os Avila, tikiuosi dar galėsime kovoti ateityje“, – pasakojo J.Stoliarenko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.