EUROLYGA 2023

Lietuvos penkiakovininkus iš Pasaulio taurės finalo eliminavo COVID-19 Finaluose leista dalyvauti I.Serapinaitei bei J.Kinderiui

Sofijoje (Bulgarija) vykstančios šiuolaikinės penkiakovės Pasaulio taurės 4 etapo varžybos Lietuvos rinktinei baigėsi netikėtai - dėl mūsų šalies delegacijoje užfiksuotų dviejų teigiamų COVID-19 testų rezultatų visiems sportininkams nebus leidžiama dalyvaut finaluose.

Lietuvos penkiakovininkus iš Pasaulio taurės finalo eliminavo COVID-19.<br>D.Umbraso nuotr.
Lietuvos penkiakovininkus iš Pasaulio taurės finalo eliminavo COVID-19.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2021, 11:57 PM, atnaujinta Apr 17, 2021, 9:22 AM

Šeštadienį moterų varžybų finale turėjo dalyvauti Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, Ieva Serapinaitė ir Gintarė Venčkauskaitė, o sekmadienį vyrų finale - Justinas Kinderis.

Deja, pagal Tarptautinės šiuolaikinės penkiakovės sąjungos (UIPM) taikomą COVID-19 protokolą dėl rinktinėje užfiksuoto atvejo varžybų tęsti neleidžiama visiems komandos nariams, neatsižvelgiant į tai, ar jie jau persirgę COViD-19, ar yra paskiepyti ir ar turėjo artimą kontaktą su kolegomis.

Visgi ankstų šeštadienio rytą TUIPM informavo, kad po papildomo pasitarimo nuspręsta leisti finaluose dalyvauti ir Ievai Serapinaitei bei Justinui Kinderiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.