EUROLYGA 2023

R. Federeris oficialiai pasitraukė iš „French Open“ turnyro

Sekmadienį tenisininkas Rogeris Federeris oficialiai paskelbė pasitraukiantis iš „French Open“ turnyro. Šveicaras ketina susikoncentruoti į Vimbldono čempionatą.

Roder Federeris<br>Reuters/Scanpix.com nuotr.
Roder Federeris<br>Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2021, 6:17 PM, atnaujinta Jun 6, 2021, 6:20 PM

40-metis tenisininkas visą šį sezoną teigė, kad svarbiausias jo tikslas šiemet būtent Vimbldonas ir galimybė ten iškovoti savo 21-ąjį titulą.

Praėjusiame mače aštuntoji pasaulio raketė tik po trijų su puse valandos kovos 7-6, 6-7, 7-6, 7-5 palaužė vokietį Dominiką Koepferą.

Šis labai daug jėgų pareikalavęs susitikimas buvo tik šeštasis teniso legendos mačas nuo abiejų kelių operacijos. Po kovos šveicaras sakė, kad sekmadienį gautas poilsis bus pačiu laiku ir jis turi nuspręsti ar jis galės toliau varžytis, nes būten Prancūzijoje vykstantis turnyras nėra pagrindinis jo tikslas.

„Po diskusijų su savo komanda nusprendžiau pasitraukti iš „Roland Garros“ turnyro“, – pranešime paskelbė R.Federeris.

„Po dviejų kelių operacijų ir metus trukusios reabilitacijos man svarbu klausyti savo kūno bei neperspausti savęs. Esu patenkintas, jog sužaidžiau tris mačus. Nėra geresnio jausmo nei grįžti į kortą“, – rašę R.Federeris.

Kitame „French Open“ etape šveicaras būtų susitiks su 25-erių italu Matteo Berrettini (ATP-9).

R.Federeris prieš Vimbldoną dar jėgas išbandys ATP 250 turnyre Halės mieste Vokietijoje. „Noventi Open“ čempionate jis pasirodys ant mėgstamiausios savo dangos – žolės. Šveicaras šį turnyrą yra laimėjęs 10 kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.