EUROLYGA 2023

Naomi Osaka nenori žaisti teniso: jau kyla abejonių dėl Vimbldono ir olimpiados

Buvusi pirmoji pasaulio raketė japonė Naomi Osaka atsisakė žaisti dar viename turnyre – „WTA 500“ serijos varžybose Berlyne ant žolės dangos.

 N.Osaka nenori žaisti teniso.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 N.Osaka nenori žaisti teniso.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2021, 8:30 PM

Panašu, kad 23-ejų tenisininkė, kuri pagal gaunamas pajamas yra daugiausia uždirbanti pasaulio sportininkė, turi psichologinių bėdų.

Šiuo metu ji WTA reitinge yra antra.

N.Osaka prieš prasidedant „Roland Garros“ pranešė nedalyvausianti spaudos konferencijose.

Po pergalės pirmajame rate už tai organizatoriai japonei skyrė 15 000 eurų baudą, o kitą dieną N.Osaka nusprendė pasitraukti iš „Grand Slam“ turnyro Paryžiuje.

„Nenorėjau tokio triukšmo kelti. Galėčiau geriau pasirinkti laiką, galėčiau aiškiau save išreikšti. Bet niekada nesiekiau aptarinėti savo psichinės sveikatos. Aš pati kovojau su depresijos priepuoliais laimėjusi „US Open“ 2018 metais“, – socialiniuose tinkluose parašė japonė.

Berlyno „WTA 500“ turnyro organizatoriai oficialiame pranešime paskelbė, kad Naomi Osaka nežais Vokietijos sostinėje.

„Deja, gavome informacijos, kad Naomi nežais turnyre Berlyne. Tenisininkė, pasitarusi su komanda, pasakė, kad padarys pertrauką. Linkime jai viso ko geriausio iki sezono pabaigos ir tikimės kitais metais ją pamatyti pas mus“, – sakoma pranešime.

„WTA 500“ turnyras Berlyne vyks birželio 14–20 dienomis. Po aštuonių dienų prasideda dar vienas „Grand Slam“ turnyras – Vimbldonas.

Šiuo metu N.Osaka neatskleidžia savo artimiausių planų, todėl galima daryti išvadą, kad jos pasirodymas Londone ir artėjančiose olimpinėse žaidynėse Tokijuje gali būti abejotinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.