EUROLYGA 2023

Registracijos į „Lithuanian Fitness Challenge“ užsipildė per tris valandas

Rugsėjo mėnesį pačioje Vilniaus širdyje, Lukiškių aikštėje jau trečią kartą vyks „Lithuanian Fitness Challenge“ varžybos, kuriose susirungs šimtas stipriausių atletų iš Lietuvos ir kaimyninių šalių.

Registracijos į „Lithuanian Fitness Challenge“ užsipildė per tris valandas <br> Organizatorių nuotr.
Registracijos į „Lithuanian Fitness Challenge“ užsipildė per tris valandas <br> Organizatorių nuotr.
Registracijos į „Lithuanian Fitness Challenge“ užsipildė per tris valandas <br> Organizatorių nuotr.
Registracijos į „Lithuanian Fitness Challenge“ užsipildė per tris valandas <br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 5, 2021, 2:05 PM

Organizatoriai prieš kurį laiką pakvietė registruotis penkiasdešimt stipriausių praėjusių metų dalyvių, taip užtikrindami, kad renginyje dalyvaus itin pajėgūs atletai. Liepos pirmąją dieną buvo atidaryta registracija visiems norintiems sudalyvauti šiame renginyje, kurie nori išbandyti jėgas. Organizatorių nuostabai laisvų vietų neliko per tris valandas – šimtas dalyvių suskubo užsiregistruoti ir jau laukia iššūkių kupinos dienos.

Jau trečius metus vyksiantis vienintelis toks renginys Lietuvoje ir Baltijos šalyse, pasak organizatorių, bus dar stipresnis ir dar geresnis nei ankstesniais metais, o dalyvių sąraše puikuosis ne tik Lietuvos, bet ir aplinkinių, tokių kaip Latvijos ar Čekijos, šalių atstovai. Pagrindinis vis didesnio populiarumo susilaukiančio renginio partneris šiemet tapo „Perskindol“ prekinis ženklas. Organizatoriai džiaugiasi, kad pagrindinis partneris ne tik palaiko šio renginio idėją, bet tuo pačiu yra ir labai aktualus produktas visiems sportuojantiems ar mėgstantiems aktyvų gyvenimą.

Dėka kokybiško renginio organizavimo auga ir priziniai fondai – pirmai vietai „Nordika“ skyrė 1000 eurų vertės prizą, antroji ir trečioji vieta atitinkamai gaus 500 ir 300 eurų dovanų čekius, kuriuos įsteigė „Sportland“.

Žinoma, tai tik dalis to, ką gaus renginio dalyviai. Tiesa, pagrindiniai prizai nėra lengvai pasiekiam – dalyviams šiemet teks įveikti įvairias užduotis, kurios toli gražu neapsiribos vien tik svorių kėlimais ar kitais jėgos pratimais. Kaip ir praėjusiais metais, renginio geografija bus platesnė nei Lukiškių aikštė Vilniaus centre – dalyvių laukia įvairios užduotys gamtoje, bet apie tai organizatoriai kol kas nori išlaikyti paslaptį.

„Paslaptį apie laukiančias užduotis išlaikome iki pat renginio dienos, o į klausimą kam reikia ruoštis yra tik vienas atsakymas – turi būti pasiruošęs viskam ir pasiruošęs maksimaliai gerai. Kaip ir kasmet dalyvių laukia visų jų jėgų pareikalausiančios užduotys, o žiūrovai galės ne tik pamatyti stiprių atletų rungtynes iš arti, bet ir sudalyvauti įvairiuose žaidimuose bei užsiėmimuose, kurie vyks renginio metu“, – pasakojo renginio organizatorius Vaidotas Kviklys.

Vienas įspūdingiausių renginių žiūrovams bus Lietuvos rekordo gerinimas tempiant automobilį einant ant rankų. Praėjusių metų „Lithuanian Fitness Challenge“ metu šis rekordas buvo užfiksuotas, kai olimpietis Rokas Guščinas tempė „VW Amarok“ automobilį.

Šiemet iššūkis gerokai sunkesnis – einant ant rankų atletas turės patempti net du automobilius, kuriuos renginiui suteikė vienas iš partnerių „Moller Auto“. Taip pat organizatoriai žada, kad vakare visų žiūrovų lauks įspūdinga muzikinė šou programa ir primena, kad žiūrovams renginys bus nemokamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.