EUROLYGA 2023

JAV pirmoji ponia vadovaus Jungtinių Valstijų delegacijai Tokijo olimpiadoje

Baltieji rūmai antradienį pranešė, kad pirmoji ponia Jill Biden  vadovaus JAV delegacijai Tokijo olimpiadoje, kurią prezidentas Joe Bidenas praleis dėl koronaviruso pandemijos Japonijos sostinėje paskelbtos naujos ekstremaliosios padėties.

Jill Biden.<br>Scanpix nuotr.
Jill Biden.<br>Scanpix nuotr.
Jill Biden.<br>Vladas Ščiavinskas
Jill Biden.<br>Vladas Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 13, 2021, 5:19 PM

„Pirmoji ponia Jill Biden vyks į 2021-ųjų vasaros olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją“, – pranešė Baltieji rūmai. Ceremonija suplanuota liepos 23-ąją.

JAV prezidentas nevyksta į Japoniją, šios šalies vyriausybei dėl koronaviruso pandemijos paskelbus naują ekstremaliąją padėtį Tokijuje, galiosiančią per visas olimpines žaidynes.

Praėjusią savaitę organizatoriai po pasitarimo su vietos administracijų, vyriausybės, Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) bei Tarptautinio paralimpinio komiteto (TPK) pareigūnais nusprendė, kad Tokijo olimpiada, jau atidėta metams dėl koronaviruso pandemijos, Japonijos sostinės stadionų tribūnose vyks be žiūrovų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.