EUROLYGA 2023

A. Misiūno pasiaiškinimo sulaukęs sporto klubas: „Vaizdo įraše užfiksuotas ne jis“

Paaiškėjus, kad mitinge prie Seimo į policijos pareigūnus akmenis mėtė kovotojas Arnoldas Misiūnas, viešą pranešimą išplatino jo atstovaujamas sporto klubas „Sparta Gym“. Nors išplatintame vaizdo įraše matoma, kad akmenis saujomis svaidė būtent A.Misiūnas, tą patvirtino ir vietoje buvę lrytas.lt žurnalistai, sporto klubas tai neigia.

A. Misiūno kova.<br>LR archyvo nuotr.
A. Misiūno kova.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2021, 2:34 PM, atnaujinta Aug 12, 2021, 2:44 PM

„Gerbiami „Sparta Fight Gym“ draugai! Gauname vis daugiau klausimų apie situaciją dėl vaizdo įrašo su asmeniu dalyvaujančiu riaušėse prie Lietuvos Respublikos Seimo, kuris daliai žmonių panašus į mūsų klubo sportininką Arnoldą Misiūną.

Mes kalbėjome apie tai su Arnoldu ir gavome jo tvirtą atsakymą, kad nors jis ir buvo vykusiame mitinge ir po jo prie Seimo, bet riaušėse nedalyvavo ir vaizdo įraše užfiksuotas ne jis.

Mes pasitikime savo sportininkais bei klubo draugais-klientais, todėl nematome priežasčių imtis kažkokių griežtų priemonių prieš mūsų klubo atstovą, nors manome, kad jam nevertėjo dalyvauti nesankcionuotame mitinge po teisėtai skirto laiko pabaigos.

Tačiau norime patikinti, kad viena iš pagrindinių „Sparta Fight Gym“ vertybių yra visiška netolerancija agresijai ir smurtui ir mes smerkiam riaušininkų veiksmus prieš teisetą Lietuvos valdžią ir tvarką prižiūrėjusius policijos pareigūnus. Tad jeigu paaiškės, kad riaušėse dalyvavo kažkas iš mūsų klubo sportininkų (-ių), mes nutrauksime bet kokius santykius su jo(-a) dėl „Sparta Fight Gym“ vertybių nesilaikymo ir mūsų vardo menkinimo.

Taip pat norime pareikšti nuoširdžią padėką visiems pareigūnams, užtikrinusiems visuomenės saugumą kilusių riaušių metų. Tiesiog ačiū Jums už Jūsų darbą!“, – rašė klubas.

Tai sukėlė didelę nepasitenkinimo reakciją.

„Jūs žmones laikote idiotais, ar patys save tokiais pozicionuojate?“, – po įrašu rašė influenceris Paul de Miko.

Komentaruose po įrašu žmonės negalėjo patikėti, kad sporto klubas tikina, jog vaizdo įraše – ne A.Misiūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.