EUROLYGA 2023

Nauja karjera: buvęs UFC čempionas Ch. Nurmagomedovas suka į futbolą

UFC karjerą oficialiai baigęs Chabibas Nurmagomedovas pasirašę kontraktą su trečiosios Rusijos futbolo lygos klubu – „Legion Dinamo“.

Ch.Nurmagomedovas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Ch.Nurmagomedovas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2021, 12:54 PM

Savo „Instagram“ paskyroje klubas pasidalino nuotrauka, kurioje matomas klubo prezidentas ir buvęs UFC čempionas. Taip pat kadre matosi ant stalo padėti popieriai leidžiantys daryti išvadą, kad greičiausiai buvo pasirašytas kontraktas.

Norą žengti į futbolo aikštelę Ch.Nurmagomedovas išreiškė šių metų sausio mėn.

„Ruošiuosi futbolo debiutui. Esu laisvasis agentas ir laukiu pasiūlymų“, – metų pradžioje kovotojas „Twitter“ paskelbė buvęs kovotojas.

Anksčiau, dabar vaikus treniruojančiam sportininkui, vietą komandoje siūlė taip pat trečiojoje Rusijos lygoje rungtyniaujanti „FC Kamaz“ komanda.

Paskutinę savo kovą Ch.Nurmagomedovas turėjo praėjusių metų spalio mėn. Tą kartą oktagone jis įveikė amerikietį Justiną Gaethje.

Dagestanietis savo karjeroje iškovojo 29 pergales ir nepatyrė nei vieno pralaimėjimo. Taip pat buvo ilgalaikis UFC lengvojo svorio čempionas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.