EUROLYGA 2023

Po triumfo prieš N. Džokovičių – greitai pasaulį apskrieję Rusijos tenisininko veiksmai: „Legendos supras“

Teniso karalius Novakas Džokovičius liejo pyktį ir laužė raketę, kai netoli jo rusas Danilas Medvedevas spindėjo laime. 25-erių rusas į šipulius sudaužė labai ambicingą serbo planą – pastarasis šiemet laimėjo tris „Didžiojo kirčio“ turnyrus ir gviešėsi ketvirtojo, bet buvo sustabdytas „US Open“ batalijose.

 Štai kaip savo triumfą pažymėti nusprendė D.Medvedevas. <br>SIPA/Scanpix nuotr.
 Štai kaip savo triumfą pažymėti nusprendė D.Medvedevas. <br>SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2021, 9:36 AM

D.Medvedevas finale triumfavo 6:4, 6:4, 6:4, o savo pirmąjį tokio kalibro trofėjų atšventė dviguba staigmena. Po pergalių emocijas slėpti pratusi antroji pasaulio raketė šįkart ne tik atsiskleidė, bet ir pamalonino jaunąją teniso auditoriją – atliko judesį iš kompiuterinio žaidimo.

Po pergalės jis tarsi „negyva žuvis“ krito ant žemės ir atliko FIFA futbolo žaidime populiarų įvarčio šventimą.

„Tik legendos supras, ką aš padariau“, – Niujorke juokėsi D.Medvedevas, priminęs kompiuterinių žaidimų pultelio kombinaciją, skirtą būtent tokiam veiksmui.

Toks epizodas greitai apskriejo visą pasaulį. D.Medvedevas atskleidė, kad švęsti pergales – ne jo būdui, tačiau šįkart norėjo tai pažymėti išskirtinai. Štai pernai triumfavęs baigiamajame ATP sezono turnyre rusas paprasčiausiai gūžtelėjo pečiais, tačiau šįkart susivaldyti negalėjo.

Tenisininkas netgi atskleidė, kad prieš susitikimą su N.Džokovičiumi netgi galvojo, kaip galėtų švęsti.

„Jeigu nešvęsčiau, būtų pernelyg nuobodu, nes aš niekada nešvenčiu. Norėjau kažką padaryti, bet tai turėjo būti ypatinga, – pasakojo D.Medvedevas. – Ir tai padaryti ant kietos dangos nėra lengva. Man netgi skaudėjo.“

Pirmąjį „Grand Slam“ serijos trofėjų iškovojęs D.Medvedevas atskleidė, kad turėjo ir dar vieną labai rimtą priežastį švęsti. Dvikova su N.Džokovičiumi vyko per rusų tenisininko ir jo žmonos Darijos vestuvių metines.

„Turnyre negalėjau galvoti apie dovaną. Tada patekau į finalą ir pagalvojau, kad jeigu pralaimėsiu, turėsiu labai greitai surasti kažką, ką galėčiau padovanoti. Bet aš neturėjau laiko jos ieškoti, tad privalėjau laimėti“, – šypsojosi sportininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.